Cavaleru Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 am o mica problema. cadul de la TDM este deltabox. carenele laterale se pindeau in niste bucse de cauciuc cu o piulita in mijloc. din cauza fecventelor demontari si motari a carenelor, bucsele respective s-au uzat si au cazut. cu ce pot inlocui aceste bucse?? sunt rotunde si daca le pivesti din profil au forma unui U in mijloc intrand cadru iar marginile U-ului acopera gaura din cadru. dati-mi si mie o solutie sa imi pot prinde carenele in cadru elegant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbul1 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 am o mica problema.cadul de la TDM este deltabox. carenele laterale se pindeau in niste bucse de cauciuc cu o piulita in mijloc. din cauza fecventelor demontari si motari a carenelor, bucsele respective s-au uzat si au cazut. cu ce pot inlocui aceste bucse?? sunt rotunde si daca le pivesti din profil au forma unui U in mijloc intrand cadru iar marginile U-ului acopera gaura din cadru. dati-mi si mie o solutie sa imi pot prinde carenele in cadru elegant vezi aici ! http://www.louis.de/_404683e48f0cba31682d2...8&anzeige=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate