Sari la conținut

reglat carburatoare.


ssk
 Share

Postări Recomandate

se da un gpz 400. s-au scos carburatoarele (in numar de 4), s-au spalat, s-au aranjat, s-au dat cu ruj si fond de ten. le ansamblam, le punem inapoi de unde le-am dat jos, (precizam ca un jigler era desfacut, picat, cazut in corpul carburatorului - poate cine a mai umblat nu l-a stans bine, trepidatii, nu stiu adevaratul motiv). acuma vine problema. dupa ce le punem inapoi, nu vrea sa mai porneasca. in cel mai rau caz , da rateuri serioase.

 

- mentionez ca bujiile sunt noi, si dupa cateva incercari repetate de pornire, cu motorul conectat la redresor, ptr ca am omorat bateria, le scot negricioase si umede.

 

daca era altceva decat bujie as fi preferat sa fie umeda. CUM DRAQ LE ARANJEZ SA PORNEASCA RABLA ? FIECARE SURUBEL A FOST MONTAT INAPOI CU EXACT NUMARUL DE TURE DESFACUT. DECI PRACTIC SUNT IDENTIC MECANIC, MAI PUTIN NOROIUL SI MIZERIA CARE SE ADUNASE IN ELE.

 

SA LE MURDARESC IAR POATE PORNESC?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut incearca sa faci rost de cartea tehnica a motorului caci trebuie reglat nivelul din carburatoare

boji negre si ude nivel mare de aceea porneste greu

 

 

asta e tot ? doar asta? dupa ce mi-a mancat 2 saptamani din viata asta e tot? le dau foc :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca le-ai facut la loc cum erau cand carburatoarele erau murdare, nu inseamna ca o sa fie acum ca sunt curate la fel ca inainte :cheers:

Doi la mana in manualul de service iti spune o groaza de chestii. Despre bujii ce fel iti trebuie, despre carburatoare ( exista cazuri cand un "cunoscator" a umblat pe acolo si a bagat la loc alte carburatoare cu totul sau alte cuie etc etc...). Trebuie sa verifici in primul rand daca ce scrie in carte se pupa perfect cu ce ai tu pe motocicleta.

Trebuie reglat nivelul de benzina care ajunge in carburatoare..tot in carte iti spune cat trebuie sa fie si mai ales CUM se face nivelul!

Trebuie reglat amestecul de carburant preferabil cu ajutorul unui colortune ( bujie transparenta)...iar la sfarsit facuta o sincronizare a celor 4 carburatoare. Tot in carte iti spune si cat e maxim admis ca diferenta intre ele.

Deci pune mana pe carte, documenteaza-te si fa tot ce scrie acolo, EXACT cum scrie acolo.

Si daca nici atunci nu merge...mai vedem :friends:

Spor la treaba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intradevar... manualul de servica este sfant.

La fel am facut si eu. Dupa ce am facut rost de manualul de service am desfacut carburatoarele dupa un timp dupa ce mi-am cumparat motorul vara trecuta pentru ca nu imi placea cum merge. Se oprea la accelerare, avea niste trepidatii ciudate pe la 4-5k ture...

Nu am gasti noroi :friends: chiar erau curate, dar cel putin acum stiu. Le-am pus la loc am pornit-o ...toate bune si frumoase...

A doua zi am pornit-o iar a mers putin si s-a oprit. M-am chinuit cam o zi intreaga sa o pornesc. Se comporta la fel... cand scoteam bujiile erau ude. Dupa o zi mi-am dat seama ca nu era de la carburatoare ci de la faptul ca nu acea suficient curent si scanteea nu era suficient de puternica. Am incercat si eu cu redresor dar nu a functionat. Dar asta si din cauza ca bateria era cam terminata. (ulterior mi-am luat alta ) Am reusit sa o pornesc doat cu o baterie de masina si cu niste cabluri de pornire de calitate buna ( cu sarma groasa pentru ca se pierde mult curent daca au sarme subtiri ) Asa ar trebui sa incerci si tu mai intai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...