adrian cristea Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 io as face o plimbare miine pina la niste prieteni care s-au dus la ski si revelion pe valea prahovei. imi e cam frica sa ma duc pe drumurile astea pline de vaselina, dar daca nu e vremea prea rea cred ca ma duc. problema e ca m-as hotari miine dimineata in functie de ce vad pe geam. io m-am gindit sa plec pe la 10 din bucuresti si pe la 15:30 inapoi, dupa ce ma intilnesc cu prietenii mei si maninc o supa/ciorba fierbinte. sper sa nu ploua in draci, sa merg pe linga coloane nesfirsite de masini sau sa prind polei/gheata pe drum. mai vrea sa vina cineva? salut adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Daca esti in Bucuresti, as veni. Mazga e doar in oras, afara e cel mult ud dimineata. Lasa si tu un nr. de telefon sau un ID de YM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Decembrie 29, 2005 Autor Share Postat Decembrie 29, 2005 Daca esti in Bucuresti, as veni. Mazga e doar in oras, afara e cel mult ud dimineata. Lasa si tu un nr. de telefon sau un ID de YM. adriancristea@yahoo.com 0721.83.00.03 Daca esti in Bucuresti, as veni. Mazga e doar in oras, afara e cel mult ud dimineata. Lasa si tu un nr. de telefon sau un ID de YM. da, sint in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate