icebuffy Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 proiector bixenon cu angel eyes,montaj,intrebari,la ce folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 13, 2009 Admin Share Postat Martie 13, 2009 Servus.. Sunt pentru auto,se monteaza in interiorul farului,in fasungul becului(diferite tipuri..H4/H7/D2S,etc) si se vad ca si cum ai avea far cu lupa. Sunt proiectoare bixenon(lunga/scurta),practic nu mai folosesti oglinda originala a farului,ci acest proiector. Am vrut sa aduc de proba,sa vad exact cum se vad.. Din ce am intrebat,sunt doar pt.auto,nu si pt.moto..probabil diferenta vine de la marimea farului.. Sper ca te-am lamurit.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icebuffy Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 YAMAHA MAXIM-X INAINTE SI DUPA MONTAJ AM MONTAT-0 SA VAD CAT DE BUNA E PT VANZARE. O TESTEZ PE MOTORUL MEU SA NU FIU INJURAT DUPA ACEEA, CINE VA CUMPARA ACEST MODEL KIT BIXENON H4 ,6000K-,A TREBUIT SA TAI UN PIC IN SPATE DIN OALA FARULUI, PT CA NU INCAPEA ELECTROMAGNETUL BECULUI BANDA LEDURI IN LOC DE PROIECTOARE CA LE-AM DAT JOS PE CELE VECHI, CONSUM PREA MARE 2X55W SI AVEAM PROBLEME CU BATERIA DACA MERGEAM CU ELE PREA MULT APRINSE PENTRU DORITORI DE SCHIMBARE A BECURILOR DE FABRICA CU XENON,MONTAJ DE ALARME SI ALTE IDEI VA STAU LA DISPOZITIE CU PRICEPEREA MEA SAU CU UN SFAT SI CUM AM PROMIS POZE OPERATIA CA TIMP A DURAT CAM PATRU ORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate