mateih Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 La toate modelele de 850 exista un limitator electronic de turatie ca sa protejeze motorul. N-ati observat ca se cam sufoca cand ajunge de zona rosie pe turomentru? Pe vremuri am scos din eprom firul care tocmai aducea semnalul si motorul mergea mult mai vesel..evident sa nu il arzi complet mergand in rosu. La 900 numai se poate face treaba asta si se modifica schimbind tobele si filtrul de aer, evident cu un nou setup al epromului. O sa caut pe forumul nemtesc imagini si explicatii cum si care este firul care trebuie scos, tzin minte ca este firul alb care intra. Asfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Din cite stiu eu limitarea la TDM850 e la 10.000rpm, foarte departe de zona rosie. Daca se balbaie inainte de 8500 inseamna ca e o problema de alimentare sau de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 Din cite stiu eu limitarea la TDM850 e la 10.000rpm, foarte departe de zona rosie. Daca se balbaie inainte de 8500 inseamna ca e o problema de alimentare sau de motor. Sorry, limitarea este facuta pt treptele inferioare ca sa protejeze motorul si cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate