biker_1977 Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 Are cineva idee...cutia de viteze de la un motor de ij jupiter 5 , se potriveste la un motor de ij planeta 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 din cate retzi eu numai anumite piese se potrivesc de la una la alta dar nu stiu sa itzi spun care pentru ca eu am desfacut numai cutii de planeta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 Sigur nu se potrivesc. Eu am avut jupi si acum am planeta, si de ex la cutia de jupiter ai acces doar desfacandmotorul in 2 jumatati, pe cand la planeta nici nu trebuie scos de pe cadru motorul. In plus furcile au dimensiuni diferite, ambreiajul este putin diferit, si in plus la jupi pe axul schimbatorului de viteze, in spatele pinionului ai un sistem de autodebraiere la schimbarea vitezei, care nu exista la planeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 nu se potrivesc decat discurile de ambreiaj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Ianuarie 4, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2006 ok, merci pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 PT TOTI DA SE POTRIVESC MULTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 PT TOTI DA SE POTRIVESC MULTE posibil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 (editat) furcile cu melcu nu sunt aceleasi.. tot ce e pinion se potriveste numa k difera rapoartele...o sa fie vitezele mai scurte dak pui cutie de jupi pe planeta... la planeta mea am pus de la jupi 4(care e la fel cu jupi 5) pinioanele de a2-4-a,pe ala a1-3-a si a4-a.... cel de a1-a (ala care zici k e roata de carutza cu spitze) e mult mai mic in diametru ext si nu mai ajungeau bine dintii pe dintii axului principal(ala pe care e montat ambreiaju). Editat Ianuarie 9, 2006 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 in schimb daca vrei viteza pui cutie de planeta pe jupi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate