LaurBalaur Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Dupa ce vedeti filmuletul de mai jos, va rog sa-mi spuneti cam ce distanta credeti voi ca parcurge respectivul, dupa aproximativ 2min20sec in Whellie pe CBR_929 ? Crazy and perfect shit! Honda_CBR_929_BigggWheelieee.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 AM un filmulet cu un wheelie de vreo 12 minute. M-am plictisit, eu unul... Deci se poate si mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 il stiu si eu pe ala de 12 minute. Si ma intreb altceva: ce se intampla cu uleiul? cum naiba in pozitia aia mai are de unde sa traga ulei? nu inteleg si pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 sorb modificat in ziua de azi sunt o gramada de kituri bani sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Si oare cati dau banii sa faca lucrul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 sorb modificat in ziua de azi sunt o gramada de kituri bani sa ai la asta m-am gandit si eu, dar sunt o gramada de dezavantaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 7, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2006 M-am plictisit, eu unul... Deci se poate si mai mult Te-am vazut acum cateva seri cu GS-ul, si uite ce a iesit! Pacat de cauciuc, cred ca iti trebuie unul nou! Suzuki_GS500_Burnout_Cyrcle.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 shmeker ala cu cbr-u daca isi aduce cineva aminte tot d un filmuletz in genu asta dar numai ca ala mergea mult mai mult p o roata si era sera facut....era chiar p topic...cine are chef sa il caute si sa dea link e un dulce e mult mai tare ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate