gast Postat Decembrie 18, 2003 Share Postat Decembrie 18, 2003 daca cineva din grupul asta il cunoaste pe Bogdan Spirache(biker) fost posesor nipru si M72 si broasca cu flaming), daca mai stiti ceva de el; am pierdut legatura de vreo 5 ani. cine stie ceva de el sa-mi scrie la "stefanarnautu@home.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Ianuarie 27, 2004 Share Postat Ianuarie 27, 2004 ha! eu am si nipru si broasca , da nu cred ca ma cautzi pe mine oricum daca e vorba de o problema tehnica ce priveste vehicolele astea doua nu ezita sa ma suni 0744 58 21 48. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Februarie 7, 2004 Autor Share Postat Februarie 7, 2004 imi pare rau dar nu il caut pe bogdan pentru ajutor tehnic (sau nu neaparat) ci pur si simplu vreau sa stiu de el, n-am mai auzit de el de vreo 5 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 si cam prin ce parte a lumii ii bogdan asta ??? din ce oras man??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 din bucuresti este (a stat prin Ghencea, shi ulterior pe langa Why Not) Merci de interes pt topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate