fhchth Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Motorizare Dnepr fata 17x140/150 spate 15x 160 jugiri de 50mm grosime facute din duraluminiu forjat ... furca de intruder (cred ) cind primesc jugurile si il pun pe picioare o sa mai bag poze .. timp de executie proiect +cadru + roti+ juguri 3 sapt mai multe detalii pe bastybikes.com saptamina viitoare Editat Martie 19, 2009 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) bafta si spor la munca Editat Martie 19, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Beton barbate! Felicitari shi spor! Ar merge bateria bagata intr-un cilindru cromat ca rezervorul de ulei. Super faina linie! Editat Martie 20, 2009 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 20, 2009 Autor Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Beton barbate! Felicitari shi spor!Ar merge bateria bagata intr-un cilindru cromat ca rezervorul de ulei. Super faina linie! salu' mersi ... treaba mea la bike-ul asta este doar rolling chassie ul (cadru roti si furca )de restul se ocupa un motorshop din Constanta ... ei vor finaliza teaba ... oricum am ramas surprins de avantajele faptului ca am ridicat motorul in cadru : 1 baia de ulei e la nivel cu tevile cadrului ..nu mai este sub ... 2la bikeul asta am aceasi lungime intre axul spate si jug ca si la "rising" Dar cardanul a ramas lungimea originala si sta perfect drept basty Editat Martie 20, 2009 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 * wow! sper ca acesta motoreta sa mearga pe la noi si sa o vedem la intruniri. ...nu intreb cine ti-e clientul, dar tine-ne la curent cu evolutia bafta! si spor! ..ca treaba e destula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Uneori doi pashi in spate fac un pas in fatza... Simplu shi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Respecte, Basty! Keep up the good work! Editat Martie 20, 2009 de Pannoniachopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate