macacu Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 deci sambata -duminica iesire la monteoru o sa fie soare si frumos 13 14 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 deci sambata -duminica iesire la monteoru o sa fie soare si frumos 13 14 grade unde ai vazut frate 14 grade? pe accuweather arata doar trei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 unde ai vazut frate 14 grade? pe accuweather arata doar trei. as merge si eu daca este frumos..! dar daca a dat akolo cu ploaie zilele astea o sa facem o mare shaworma akolo ....nu o sa stai in picioare...sa vedem cum se prezinta terenul ... kilo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) as merge si eu daca este frumos..!dar daca a dat akolo cu ploaie zilele astea o sa facem o mare shaworma akolo ....nu o sa stai in picioare...sa vedem cum se prezinta terenul ... kilo numai la saorma ti e gindul!!!!!!!!!e bine terenul stai parkat,nu mergeti spre releu.daca dai o bere te duc duc eu pe unde trebuie!pe drum e noroi dar nu se merge pe drum!spre mierea e bine am fost eu joi.sint la paducel sinbata pina la 10 dimineata cine vrea ma gaseste acolo.teo unde ai vazut frate 14 grade? pe accuweather arata doar trei. hai pritene te dai doar vara,uiti sa mai schimbi vitezele.sinbata la 10 startul la monteoru.forta tata!!! Editat Martie 20, 2009 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 acu e de facut muschi la monteoru ca in iulie te dai si cu LC8-u pe-acolo prin padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) astazi am fost si m-am dat un pic pe langa paducel, este f bine in padure, doar prin cateva locuri f umbrite mai este ceva noroi, dar nu exagerat, in rest terenul este superb, ca plastilina asa, sa se infiga bine cramponul . ca fapt divers, a fost prima data pe anul asta cand am facut urcarea de langa fantana destul de lejer, fara sa raman pe loc pe la jumate cu gazul tras la maxim. asa ca... daca nu ploua va fi super. Editat Martie 20, 2009 de stefan_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate