Turcu- Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Am ajuns acasa si primele cuvinte care le aud "vezi ca a fost un accident pe fundeni era motoru facut gramada" stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Si eu am auzit de la un prieten de un motor care nu a mai putut opri si a intrat intr-un bmw x5.Am inteles ca motoristul nu a fost accidentat grav.Cine stie mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irfz Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Este posibil ca bmw-ul sa se fi pus in miscare fara sa se asigure. Si cum fundeniul este de obicei aglomerat...nu ai pe unde sa eviti un impact. Bine ca este teafar cel cu motorul. Editat Martie 20, 2009 de irfz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 pai cam asa a fost am vb cu cineva si e vorba de un R1 negru-gri, masina a iesit din Cartierul Florilor. nu stiu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Nici un detaliu pana la ora asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate