georgebnd Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Salut,sper ca nu deranjez cu acest topic dar m am gandit ca aici ar fi un loc bun pentru a imi VINDE motocicleta.Am un Suzuki Burgman UH 125 l am luat de la BS motor vara trecuta si am facut pana acum 2500 de km timp in care i am facut si o revizie.Din toate punctele de vedere e impecabil iar motivul pt care il vand este un Suzuki Gsxr pe care il pot cumpara la un pret bun(gen super oferta)pret la care si altii ar fi dispusi sa il ia pe loc asa ca ar fi convenabil pt toata luma si ne am ajuta reciproc,voi cumparati un super scuter iar eu ceea ce imi doresc.Merci si scuze pt deranj adresa mea de mess e georgebnd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Potzi incerca postand la Bursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 pret?o poza cu bordul ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebnd Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 pret?o poza cu bordul ai? pretul este de 2990 e iar poza cu bordul nu am am sa fac si o sa o postez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate