Sari la conținut

georgebnd

INACTIV
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    b
  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    ars

Informații profil

  • Motociclete detinute
    gilera dna,yamaha aerox

georgebnd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. georgebnd

    r6

    sal,tocmai mi am luat o yamaha r6 din 2007,are 7700 de km,e super ok dar la relanti are niste flucuatzi asa adik se tureaza si scade din turatzie,ma rog foarte putzin adik se misca acu de turometru la relanti...nu prea ma pricep dar credetzi ca poate fi din cauza ca am evacuare cap coade yoshimura carbon trc...s au de la ce oare?in rest sfaturi de intrezinere si de ce sa ma feresc in mers si pe la service?sunt incepator pot sa zic,am vreo 900 de km cu un cbr in rest doar scutere.. merci
  2. pretul este de 2990 e iar poza cu bordul nu am am sa fac si o sa o postez...
  3. Salut,sper ca nu deranjez cu acest topic dar m am gandit ca aici ar fi un loc bun pentru a imi VINDE motocicleta.Am un Suzuki Burgman UH 125 l am luat de la BS motor vara trecuta si am facut pana acum 2500 de km timp in care i am facut si o revizie.Din toate punctele de vedere e impecabil iar motivul pt care il vand este un Suzuki Gsxr pe care il pot cumpara la un pret bun(gen super oferta)pret la care si altii ar fi dispusi sa il ia pe loc asa ca ar fi convenabil pt toata luma si ne am ajuta reciproc,voi cumparati un super scuter iar eu ceea ce imi doresc.Merci si scuze pt deranj adresa mea de mess e georgebnd
  4. ESTE GROAZNICA,in loc sa avanseza ca si design.....etc eu retrogradat!! pe bune,e subtzirica si kitchoasa,mito cand a aparut era o apartitzie de senzatzie asta cand va aparea va fi de CACAOOO...PACAT....ma asteptam la un 999 in miniatura..
  5. Donhacker dak tu ai un buget de 300 de milioane ce rost are sa mai imi zici ca ai gasit cu 4500E? eu iti cer pe al meu 4400e deoerece are cu 400de km mai mult ca cel care l ai gasit tu deci are 1200km dar am facut si revizia de 1000de kilometrii! Va rog multzi pe totzi inclusiv pe tine nu ma mai chinuitzi cu 100000 de detalii daca nu avetzi ce va trebuie....NU O VAND PT CA E PROASTA REPET CI DOAR PT CA VREAU SA IMI IAU ALTA MOTOCICLETA!
  6. Da,astia de la u.m sunt bagabontzi mari daca nu il cinstesti pe un mecanic mereu pana te stie si ii iei nr de tel ca sa nu te programeze receptia la service in 3 saptamanii,e aiurea!Profita de faptul ca,cumparatorul are tendinta sa faca servisul de unde a luat moto/masina ca asa e normal si sincer sa zic nu am avut niciodata incredere in ei si nici nu o sa am deorece sunt milogi pana sa cumperi si dupa parca sunt mari boosi! Trebuie sa se faca ceva sa apara concurentza ca altfel e varza....cat despre pretul apriliei mele rs 125 spains din 2007 nu ma pot razgandi la pretz(donhacker)ramane fix 4400eur!naibii are doar 1230 de km si consider ca este un pret bun atat pt u cat si pt me!
  7. ma gandesc si m am gandit,am plecat de la scutere pe care am facut 30mii km,aprilia rs 125 si consider ca R6 nou e ok stiu ca e puternica dar depinde in ce fel si ce fel de om ii livreaza puterea;eu sunt genul ponderat!nu are rost sa imi iau una intermediara ca sa invatz pe ea ca o vand greu...cine stie!!! tu ce altceva mai sfatui sa imi cumpar?
  8. cum pot sa pierd 18% din valoarea ei daca e cazuta si facuta praf?MOTO E IN STARE PERFECTA!!!o vand deorece vreau sa imi iau un R6 si consider ca am facut o alegere gresita cu aprilia rs 125 deoarece este prea mica!
  9. sunt dispus sa pierd la ea 18% din cat am platit! si am platit undeva la 5100!Doar prima revizie adica acum 50km ma costat aproape 5mil da lasa ca pe asta nu o pun la pret,moto e in stare impecabila! pt intrebari suplimentare id mess: georgebnd
  10. sal,si yo am o aprilia,e super,imi place si fiind prima mea moto cu viteze mi a starnit interesul pt ceva mai mare! dak vrea cineva sa o cumpere sa imi zica,are 1130km din iunie 2007
  11. si eu zic k pretzul e corect dar merg pe princiul unde dai mia dai si suta mai ales ca e 0km e alta senzatzie dar in fine,repet pretzul e ok adik nu m am trezit ieri si zic ca totzi neinteresatzii ca vezi doamne "dincolo e mai ieftin" astea sunt tehnici de guerillamarketing de obor de mult apuse,nu mai tzin tzaraniile astea!
  12. uleiul motul de la ei de la u.m e 6sute de mii litru,placutze 2 mil,strans lantz si ulei in transmisie 1mil si ceva.... Normal nu e scump dak iti cumperi tu piesele si ai un minim de cunostintze si ii schhimbi tu tot ce trebuie e ok k banii,nu iti face griji!
  13. Asa e,porneste foarte greu,moare motoru aiurea si in viteze dupa vreo 2 ore de mers intra ff greu! Acum dupa rodaj e mai ok porneste mai usor dar am invatzat si o smecherie.....o bag in a 2 cu ambreajul apasat,inaintez vreo 2 m cu ea dupa care dau drumul brusc la ambreaj si dupa ce fac asta porneste fara nici o problema si fara soc! Am vazut ca zicea cineva ca la 5000rpm se blocheaza,totul e ok cand se blocheaza dai inferioara si accelereaza o sa treaca peste limitare! E o moto foarte frumoasa,relativ buna si nu ma ingrijorez pt ca am garantzie 2 ani dar ceea ce ma deranjeaza este faptul ca nu are nici un spatziu de depozitare(decat cel pt trusa de scule care e infim) si nu este deloc,deloc manevrabila la semafoare si viteze mici in general aaa si franele,franele sunt EXCELENTE!
  14. Eu am asta,spains no 1 de vreo 2000km si e super ok,cat despre tuning parerea mea k nimik nu are rost sa iti faci deorece toba ginelli e c am uratzica si cu kitul de 150 o sa ai numai probleme la instalare si dupa! Inginerii de la Aprilia gandesc un model pana sa il scoata vreo 5 ani timp in care gandesc 3 lucrururi(evacuare,admisie,motor)asa k nu imi zice tu k cei de la gianelli vin ei cu o toba super gandita de niste semiprofesionisti ce ii fac maxim de reclama! NU II FACE NICI O MODIFICARE!
  15. ce e cel mai bine:ca ai de unde sa alegi,nu conteaza ca unele sunt mai urate si altele mai frumoase,altele mai scumbe si altele mai ieftine,2t-4t,e bine ca putem sa ne orientam in functie de ce vrem! rieju asta are niste forme ok dar totusi accentuate spre kitch putzin,de la departare e frumoasa dar de aproape pare chinezarie adik nu stiu nu e inchegata(no offense)SI PARK E SI PREA SUBTZIRE SI SPATELE E PREA RIDICAT SI SE VEDE URAT SUB EA.CE E TARE LA EA.........STOPUL SPATE,FARURILE,CULORILE SI TOBA!DE CURIOZITATE CE BANI E UNA?
×
×
  • Creează nouă...