mmisulicaa Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Salut baieti, Abia m-am intors de la coclau si fac o ultima tentativa sa va scot din case, nu stiu ce au patit supermotarzi, dar vad ca nici unu nu mai are chef de joaca. Am creeat acest topic sa postam unde, cum, cand ne intalnim. Eu oricum in weekend nu voi sta in casa asa ca daca mai sunt amatori sa se anunte. Misu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Salut baieti, Abia m-am intors de la coclau si fac o ultima tentativa sa va scot din case, nu stiu ce au patit supermotarzi, dar vad ca nici unu nu mai are chef de joaca. Am creeat acest topic sa postam unde, cum, cand ne intalnim. Eu oricum in weekend nu voi sta in casa asa ca daca mai sunt amatori sa se anunte. Misu daca vrei sa ma ajuti cu ceva maine....cu ce-a mai mare placere ies cu tine odata ce mi-a sarit distributia de la punct e clar ca nu mai merge bine ...ai cumva o dinamometrica acasa sau cunosti pe cineva care are? daca trebuie sa desfac lagaru de la axa cu came care a sarit imi trebuie sa o strang la loc cu 10N/m daca scap doar sa prin scoaterea intinzatorului de lant atunci nu imi mai trebuie ...ce zici ma ajuti maine? eventual ne auzim pe forum si iesim la o tura supermoto cum trebuie:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Martie 20, 2009 Autor Share Postat Martie 20, 2009 daca vrei sa ma ajuti cu ceva maine....cu ce-a mai mare placere ies cu tine odata ce mi-a sarit distributia de la punct e clar ca nu mai merge bine ...ai cumva o dinamometrica acasa sau cunosti pe cineva care are? daca trebuie sa desfac lagaru de la axa cu came care a sarit imi trebuie sa o strang la loc cu 10N/m daca scap doar sa prin scoaterea intinzatorului de lant atunci nu imi mai trebuie ...ce zici ma ajuti maine? eventual ne auzim pe forum si iesim la o tura supermoto cum trebuie:D Dude scuze, dar nu am dinamometrica. Daca reusesti sa o rezolvi poate iesim la o tura. Bafta. Misu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 crash ti-as fi dat eu dar i-am imprumutat-o cuiva si mi-a adus-o inapoi stricata.....daca dai...n-ai.... mishu vreau sa vin eu la coclau in weekend daca e frumos si daca se usuca terenul acolo ca eu n-am ce face cu pirelli diablo pe noroi...plus ca nu-mi permit sa cad pana in iunie ca am bacu la sport si daca-mi rup ceva am pus-o.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 deci iese careva azi? daca vrei sa ma ajuti cu ceva maine....cu ce-a mai mare placere ies cu tine odata ce mi-a sarit distributia de la punct e clar ca nu mai merge bine ...ai cumva o dinamometrica acasa sau cunosti pe cineva care are? daca trebuie sa desfac lagaru de la axa cu came care a sarit imi trebuie sa o strang la loc cu 10N/m daca scap doar sa prin scoaterea intinzatorului de lant atunci nu imi mai trebuie ...ce zici ma ajuti maine? eventual ne auzim pe forum si iesim la o tura supermoto cum trebuie:D daca vi la mine la garaj rezolvam, da sa nu-mi ceri cheia 1mprumut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 deci iese careva azi? daca vi la mine la garaj rezolvam, da sa nu-mi ceri cheia 1mprumut ideea e ca distributia acum este sarita....cam greu sa merg cu el daca vi pana la mine sa ma ajuti poate merge sa misc axa doar scotand intinzatoru de lant si asa nu mai e nevoie de cheie. Dar de mers cu el....nu ma risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 Eu merg azi (sambata 21.03) pe la 13. Daca vreti sa mergeti, da-ti un tel. sau luati id-ul de mess din profil si vb. Bafta, Misu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 ideea e ca distributia acum este sarita....cam greu sa merg cu el daca vi pana la mine sa ma ajuti poate merge sa misc axa doar scotand intinzatoru de lant si asa nu mai e nevoie de cheie. Dar de mers cu el....nu ma risc. eu ma refeream sa desfaci , si sa le strangi la mana usor ... , dupa care vi la mine si le sreangem la cuplu. plec acum spre coclau, sper sa-l gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 Cam ce ati pierdut voi azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 e bine ca aveti pe unde sa va dati.. in final ti`ai gasit coechipier, eu nu prea am cu cine sa ma dau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 Sunt convins ca sunt si in AR locuri de hoinareala si daca imi aduc bine aminte aveti si un circuit de karting. P.S. Abia m-am intors de la coclau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 e si de karing, si pt motoare dar nu sunt atatea mobre (sm) ca si la bucale asteptam caldura sa mai incercam si pista.. ca tot pe oras e chiar enervant deja.. si noi am fost azi, 2 ktm`uri si un wr prin oras..la niste mici si pe un teren de cross bafta si vreme buna sa avem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elustive Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 unde anume este acest "coclau" in bucureshti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 sunt f secretosi se pare baietii totusi la modul urban nu isi mai face lumea de cap asa rau? cand vin si la mine banii o sa ies cu baby la alergat mai des poate ne intalnim si noi mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 iese careva azi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 dar azi 12.04...iese careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate