ilfovstile Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 caut urmatoarele pise pt nsu 125 zdb ; rotile 2,50 /19 ,far complect ,aparatoare lant ,volanta ,bloc motor sau eventual partea din dreapta , lant , carburator si caut si o carte tehnica ,pt cine are nenoie am o furca intreaga de mz 125/3 rt si amortizoarele spate si 2 aripi astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Daca tu crezi ca gasesti piese p'aci,e treaba ta,dar io nu cred.Nu se gasesc piese de schimb ptr. motorete mult mai comune decat a ta.Bafta. Ia o lista de piese de schimb,macar sa vezi daca te apropi de original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilfovstile Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 4bike mersi mult pt schite or sa ma ajute destul de mult ,mai ai cumva si cu roata fata vreo schita mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Am eu 2 roti, cred ca sunt de Puch 125. De luni sunt disponibil la 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 iete-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilfovstile Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilfovstile Postat Martie 19, 2014 Autor Share Postat Martie 19, 2014 revenire proiect nsu ,cu decurgerea timpului am mai adunat piese pt acest proiect de restaurare am sa prezint si poze cu cele adunate in timp ,dar inca nu pot finalia deoarce inca sunt piese lipsa ,daca intre timp sau mai ivit ,posesori de acest model de nsu si doresc sa ajute la revenira unei mici motociclete sunt dispus sa cumpar sau sa dau la schimb in limita pieselor care le am si eu in plus .ca piese lipsa ar mai fii motorul sau macar parti din el cine are desfacut ma refer si un far cat mai complet care seamana destul de bine cu cel de mz rt 125 /2 .tot odat precizez ca aceasta motocicleta va fii pusa in circulatie deoarece detine acte de inmatriculare .cum ar fii un certificat fiscal din anult 1944 si talonul in original asa ca sperante sunt mari .multumesc si astept pareri si raspunsuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 acum vad si eu topicul asta pt prima data, uite aici un link cu un dealer de piese http://www.nsu-schoenhaar.de/pdf/Katalog_NSU_125_ZDB.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilfovstile Postat Aprilie 27, 2014 Autor Share Postat Aprilie 27, 2014 cine ma poate ajuta cu un piston pe cota de 53.50 sau 54 mm va atasez o poza ca exemplu .ar fii ideal de dkw rt 125 cu bolt de 12 mm sau ceva asemanator sau cine are de nsu 125 zdb sa imi dea un pm , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate