Kiusro Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Buna ziua, aduc de la unguri piese pentru MZ sau Jawa, sau altele, daca cereti ma interesez si anunt daca se poate sau nu, astept comenzi, momentan nu am o data de plecare stabilita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 dinam de CZ sau JAWA? imi trebuie la un CZ 175 model 356 din 60' dinam de CZ sau JAWA? imi trebuie la un CZ 175 model 356 din 60' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Buna ziua, aduc de la unguri piese pentru MZ sau Jawa, sau altele, daca cereti ma interesez si anunt daca se poate sau nu, astept comenzi, momentan nu am o data de plecare stabilita Salut! (up) MZ ETZ 250: Axul scurt de la pinionul spate(cu filet ext si int) ma intereseaza un pret. Ar mai fi ceva pe lista mea, dar continuam pe PM. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Ti-am trimis PM (asta e un up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 Nu am uitat de nimeni, o sa revin cu preturi, ori aici ori pe PM Nu stiu cum o sa fie cu dinamul de CZ, sper sa fie. Augustin, o aprindere este scumpa, eu incerc sa gasesc, iti spun pret, daca este, dar iti sugerez sa ramai pe platina Owene, cu amortizoarele nu prea am inteles, ca jos au bucsa si sus doar guma. rog sa revi cu detalii acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate