Gizi Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 salut. unde se poate cumpara anvelope de teren mai ieftin pentru un enduro?eu am gasit ceva anvelope noi pentru 1 million de lei,si nu sunt furate,ca sunt de la magazin.ce ziceti,e ceva de calitate sau nu merita cumparat?nu mai stiu de ce marca sunt. multumesc pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Eu stiu ca cele mai ieftine sunt cele cehesti de la Mitas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Mitas-urile sunt pe la 3.5 mil perechea. Sunt unele si mai ieftine, romanesti - Romvelo. vezi ca e un topic recent pe undeva si a dat CataM detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 romvelo facute la ludus si chiar sunt bunicele si mai ieftine ca cele de la mitas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 cele mai convenabile la raportul calitatate pret sunt cele MITAS se gasesc la importatorul de pe 13 septembrie si alea de fata sunt 1250000 si alea de spate 1500000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Unde e importatorul asta ? Ca eu am luat de la Cj cu 180 RON fata si 235 spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
obm Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 cum mergi pe 13 septembrie venind de la mariott, treci de trafig greu si imediat pe dreapta e o poarta mare unde scrie titanmar parca si chemtraders, astia din urma fiind importatorii de mitas... desi acu' daca ti-ai luat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate