theBD Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 imi pare rau ca ti-a ramas doar sa comentezi si nu te-ai dat si tu sambata. Dar lasa ca data viitoare verifici mai bine chingile vorbele astea tocmai te-au costat 25% din reparatii, ca tu nu ti-ai verificat chingile la cotetzul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buli_Alex Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) [mda.. a fost frumos, pacat ca nu am venit d la inceput cu voi... sper ca o sa mai veniti pe aici si o sa fiu si eu pregatit . CATA M , nu trebuia sa te filmam si noi p tn , cum i-ai facu tu lui macleaod va mai asteptam pe aici , poate o sa ramaneti si mai multe zile Editat Aprilie 12, 2009 de Buli_Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawn92 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 super , cred k va-ti distrat pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate