andrei belcic Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Si ultimele poze, de pe forestierul cu namoale. Sper sa nu le lipeasca de celelalte... Oricum, va dati voi seama de diferenta intre o manastire si un forestier. Drumul Leiculesti - Sarata Monteoru este bine cunoscut de catre cei care fac hard-enduro. Bine ca v-ati intors la timp de pe el. Altfel ati fi ajuns asa: poze Noi am avut bonus si niste gheata. Satisfactia a fost ca am trecut dincolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) Ba eu cred ca roata chiar se invartea cu 100. Mai ales cand te-a impins Radu de la spate la prima balta. Te rog sa specifici ca a fost singura data cand am fost ajutat in ziua aia Hai gata ca m-am laudat destul ... Editat Martie 31, 2009 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate