Alfred Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nici un posesor de Alpinestars Bionic SX prin zona ? sa-mi zica daca pt o persoana de 1,68 si aprox 74kg daca se potrivesc .. si daca stau normal pe sub pantaloni de cross? (am mai gasit pe cineva care vinde pe net o pereche de genunchere pt ca ii sunt mari si nu incap pe sub pantaloni, dar nu stiu pe sub ce tip pantaloni nu ii incap ) Orice opinie legata despre genuncherele one-size-fits-all este apreciata. Salut, daca nu gasesti nicaieri sa probezi alpinestars bionic poti veni incepand de marti la mine si probezi EVS Strata, Marimi: S/M, L/XL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) nici un posesor de Alpinestars Bionic SX prin zona ? sa-mi zica daca pt o persoana de 1,68 si aprox 74kg daca se potrivesc .. si daca stau normal pe sub pantaloni de cross? (am mai gasit pe cineva care vinde pe net o pereche de genunchere pt ca ii sunt mari si nu incap pe sub pantaloni, dar nu stiu pe sub ce tip pantaloni nu ii incap ) Orice opinie legata despre genuncherele one-size-fits-all este apreciata. Am eu Alpinstar. Daca treci prin Bucuresti, ti le dau la proba. Daca ai pantaloni de cros ficsi, o sa ai probleme cand imbraci pantalonii peste. Eu as recomanda sa fie cu o marime mai mare. Pe grosime se potrivesc pe mai toate picioarele, iar pe inaltime, iti pun niste poze cu un picior in izmana sa te lamuresti. Eu am 1.81 si 72. Genuncherele au 40 - 45 cm. Editat Aprilie 24, 2009 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 mersi de poze mihaio07 si de invitatie, alfred Azi si maine o sa incerc sa caut pe la cateva magazine din Sibiu, sa vad ce modele gasesc, poate am noroc sa le gasesc si pe alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Păi nu toți pantalonii de motocros sunt mai largi in zona genunchiului tocmai pentru a putea permite purtarea de genunchiere/knee_braces? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 pana la urma cred ca tine foarte mult de producator si modelul de pantalon. eu la pro-grip nu pot sa pun decat pe afara iar la mxoneal nu le simt pe interior. ambele modele de care spun sunt mxrace-32. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate