Florin Daniel Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) Ceva poze de la o plimbare mica.......... Editat Martie 31, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) Da mica si rea plimbarea asta ca nici Vlad cu KTMul lui nu cred ca mergea pe unde am luato noi la intoarcere . PS.Cred ca a vrut Dan sa agate ceva BABE de ne-a bagat prin satele acelea ,altfel nu-mi explic ce cautam noi pe acolo . Aviz amatorilor care incearca de la Oltenita sa scurteze drumul pe la Lehliu ca sa iasa in A2 Editat Martie 31, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Hey Faine poze Voi a ti mers pana in Calarasi pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Vezi mai sus putin ..au fost trei destepti care si-au rupt oasele pe scurtatura ,mai bine mergeam la Calarasi via autostrada . Cred cati inchipui ce am injurat eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Vezi mai sus putin ..au fost trei destepti care si-au rupt oasele pe scurtatura ,mai bine mergeam la Calarasi via autostrada . Cred cati inchipui ce am injurat eu . Mda Daca a fost cel putin precum portiunea aceea de pana la Calugareni, nu imi pot decat imagina cat de placut a fost PS : Daca in urmatoarea calatorie mai aveti loc pentru un motor, count me in . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 PS.Cred ca a vrut Dan sa agate ceva BABE de ne-a bagat prin satele acelea ,altfel nu-mi explic ce cautam noi pe acolo . Am vrut sa-ti arat ca nu ai facut o alegere buna in ceea ce priveste motorul ...glumesc... Sper ca ai dormit bine Lasand gluma la o parte, nu am avut de unde sa stiu cum e drumul pe acolo , am vrut doar sa mai incercam ceva trasee noi. Si cateva poze de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Speram sa vad mai multe poze, nu doar portul. Oricum, m-a apucat brusc dorul de casa. Data viitoare cand mai faceti drumul asta nu va mai duceti spre Calarasi. Faceti intoarcerea prin Giurgiu. Drumul dintre Oltenita si Giurgiu e super misto la capitolul peisaje si curbe. Multumesc pentru pozele cu Dunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Bro, te-ai ingrasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Bro, te-ai ingrasat Pai daca mi am luat capra care sa duca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate