morarugeorge Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Vreau sa-mi iau un enduro de 125 si imi place foarte mult XT125R de la Yamaha... cine are asa ceva si ce poate spune despre cum se misca in oras si offroad? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Vreau sa-mi iau un enduro de 125 si imi place foarte mult XT125R de la Yamaha... cine are asa ceva si ce poate spune despre cum se misca in oras si offroad? multumesc daca as fi in locul tau mi-as lua o yamaha dt125..e foarte mijto.. problema e daca iti plac motoarele in 2t.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Am pus si eu mana pe un xt 125 si ca prime impresii iti spun ca e foarte usor si manevbrabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 si foarte mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Da e cam ca o bicicleta si tocmai de asta e foarte manevrabila, mie imi place foarte tare si are si kickstarter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate