Auxois350 Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Fratilor...prea multe nu stiu despre acest model...e vorba de Planeta Sport de aceea postez acest topic. Am auzit de la cineva ca-s foarte performante, e adevarat? Stiti cumva detalii tehnice despre acest model? Se mai fabrica? E fiabil? Se poate procura asa ceva? Se merita? Se gasesc piese(ca banuiesc ca sunt necesare, cat o fi ea de Planeta Sport, pe fundu' lui tot IJ scrie)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 (editat) Am avut eu..era fabricata in '73, varainata cross/enduro avea pe ea carb mikuni din fabricatie, amortizoare spate pe gaz, roata 21 pe fata, avea vreo 30 de caluti, compresie de n-ai vazut (daca nu stiai sa dai la pedala si sa sincronizezi cu decompresorul, se cam rupea piciorul ) o rupea pe'o roata, iar ca viteza ce sa-ti zic.... eu am inlocuit pinionul de 15 dinti cu unul de 17, foaia spate am lasat-o pe 42 dinti(parca) si manca in draci 110 in treapta a III-a de viteza ..ca maxim am bagat undeva la 140 (intr-a IV-a logic)..consumul undeva pe la 4%.. bun motor, am impresia ca fabrica astia si acum varianta enduro.. P.S. Asa arata... Editat Ianuarie 13, 2006 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate