russu Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Salut, vreau sa fac schimbul de ulei la scuterul meu si nu stiu cum se face, puteti sa ma ajutati? stiu ca trebuie sa fie un surub ceva de unde sa dau drumul ma ulei uzat...nu e de gasit... o poza, un sfat ar fi de mare ajutor. MS anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Salut, vreau sa fac schimbul de ulei la scuterul meu si nu stiu cum se face, puteti sa ma ajutati? stiu ca trebuie sa fie un surub ceva de unde sa dau drumul ma ulei uzat...nu e de gasit... o poza, un sfat ar fi de mare ajutor. MS anticipat La transmisie sau la motor? Dupa cum stii de la Aerox, la motor n-ai ce schimba dc e 2T. La transmisie, dc nu reusesti sa-l scoti, pune peste el 10ml si arunca el afara ce-i in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 prima poza: schimbi uleiul la motor.(sub baie ai un surub unde golesti uleiul vechi) a doua poza: schimbi uleiul la transmisie. Sper ca ai inteles. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate