Sari la conținut

In Final ! A Venit !


Postări Recomandate

Azi mi-am laut jucarie ..si sincer e chiar cum ma asteptam ... si cum mi s-a mai spus pe forum .. motoru trage belea , cutia e oleaca cam scurta da isi face treaba bine si cine a zis ca tre sa impingi mai sanatos in ea a avut dreptate .. m-am dat azi cu el da nu pe coasta, ca era inghetat .... Concluzia .... cine mai are ttr strangem gashca ??? .. si doua intrebari .. ce ulei recomandati (cati L intra ?? :) ) si unde are rezorvoru de ulei capacu ala cu joja are o garnitura care nu isi face treaba si iese p-acolo ulei ... solutii ceva ??? MERCI MULT PT SFATURI :ok: :welcome: :moto:

 

daca va intereseaza care este ... http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=4680

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ms.... hai sa va povestesc ziua care tocmai se termina :ok: trecem peste partea cu trezitu ...merg la bunica-mea, la garaj ma infofolesc io cat pot, hai sa-l pornesc, ma uc pe el asez pedala dau, nimik, la fel de vreo cateva ori, incepe sa iasa aburu din mine, dau casca jos, apare si tata intre timp, isi mai da si el cu parerea, a pornit uraaa, ma dau jos de pe capra, ies din garaj, mai stau oleak sa ma racoresc, si liniste s-a oprit, impinsese tata shocu, sari iar pe capra, iar da-i cateva pedale , in fine a pornit (mentionez ca am deocamdata vreo 58 de kg) :welcome:) ies sa ma plimb.. pe bulevard pe langa, atrag priviri reactie uite un tampitcu motoru pe vremea asta .. in rest ok, ma gandesc sa ma duc sa-mi vad prietena care era la bunici pe niste coclauri ..hai merg 100-120 dau de drum de tara 80-90 da-i la deal , dau de gheata, incetinesc, dau de santuri cu gheata, merg haotic, in fine ajung, stau 2 min, plec, pe langa ea ,nu am mai putut sa cobor din cauza ghetii, in fine ma tineam la ea ca la vaca, si dupa ce ajung pe strada ma gandesc io profund si zic .....mhhhh hai pe coasta, la vreo 20 km de unde eram, plec ok, ajung la 3 km de coasta si gheata, denivela cu gropi adanci si apa, ma gandesc io rapid, daca merg incet, ma opresc in mijlocu apei,daca merg mai tare s-ar putea sa trec, si-i dau gaz trec cu fatza,fuge fatza, fuge spate-le, io zi fu----ti morti ma-tii de ce azi, si buffffffffffff,,taras vreo 10 m, motoru nu se mai oprea, si brusc totu se opreste, inclusiv motoru motocicletei, ,reactia mea hai sa-l ridic,dak pot am incercat de ghidon si de plastice, da aluneca pe gheata, am incercat asa pana l-am impins vreo 1 m si dupa aia l-am tarat frate pana pe uscat, si da-i si trage de 3 ori greutatea mea, da cu tehnica l-am ridicat, m-am uitat la pagube aripa fatza plesnita, un semnal rupt,si pantalonii mei de schii de 2 milioane rupti... cu o fatza din aia lunga, si cu avansu taiat, m-am intors akas, si evident tata ,, ce-ai facut ma ?? ai cazut ??? ti-am zis io ... mdahhhh o zi ..plina zic io ... akuma pauza .. si pe deasupra am facut si febra musculara !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo omule..dar mare grije... io am pupat asfaltu iarna asta cam des dar...asta e ... iar cat despre uite un nebun calare pe vremea asta...stai linistit prietenii mei cred ca au facut asta deja un salut (am mai postat peundeva... )hai salut/noroc esti nebun pe vremea asta bla bla...

 

 

:ok: :welcome: :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...