Xomin Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 unde v-ati cazat ? scoruri ?si felicitari pt tura h. europa = parter 60 leva/2persoane, etaj 50 leva/2persoane; in pret intra si micul dejun insa nu mai este bufet suedez piscina a fost cea din centru (in dreptul benzinariei), intrarea costa 5 leva, e mai calda (36-38 grade) si e mai mare fata de cea de langa h. europa, aproape 20m lungime si cu adancime de la 0,8m la 1,5m; piscina are si bar in interior unde o bere costa 2,5 leva cursul leva a ramas acelasi 2,2 lei PS. data viitoare cand o sa ajung acolo o sa caut alt hotel mai aproape de piscina asta mare (pana la h. europa faci 10-15 min) ... si care sa aibe bufet suedez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 h. europa = parter 60 leva/2persoane, etaj 50 leva/2persoane; in pret intra si micul dejun insa nu mai este bufet suedez piscina a fost cea din centru (in dreptul benzinariei), intrarea costa 5 leva, e mai calda (36-38 grade) si e mai mare fata de cea de langa h. europa, aproape 20m lungime si cu adancime de la 0,8m la 1,5m; piscina are si bar in interior unde o bere costa 2,5 leva cursul leva a ramas acelasi 2,2 lei PS. data viitoare cand o sa ajung acolo o sa caut alt hotel mai aproape de piscina asta mare (pana la h. europa faci 10-15 min) ... si care sa aibe bufet suedez super, se apre ca preturile n au scazut totusi prea mult nu ca ar fi mari. ce dor mi e sa privesti rasaritul de pe balcon..la europa . mai ales daac ai si web camul cu tine ca wi fi au ei respect si multuemsc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 Am postat cateva poze aici : /index.php?showtopic=340263 Greu mai merge.... Mai multe poze sunt aici: http://www.hi5.com/friend/photos/displayUs...nerId=395762058 Daca aveti, postati si pozele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Frumoasa iesirea, m-am ,,hidratat,, la limita in apele alea calde si pline de sanatate. M-am bucurat inca o data de drumuri frumoase si de un grup de oameni uniti, veseli si dinamici. Am sa pun si eu cat de curand cateva poze pe topicul deschis de Adrian. Pentru cei care au chef de schi, noi maine dimineata vom fi in Sinaia, in jur de ora 8, intoarcerea pe dupa-amiaza. Pana acum suntem deja 3 perechi. See you tomorrow guys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Frumoasa iesirea, m-am ,,hidratat,, la limita in apele alea calde si pline de sanatate. M-am bucurat inca o data de drumuri frumoase si de un grup de oameni uniti, veseli si dinamici. Am sa pun si eu cat de curand cateva poze pe topicul deschis de Adrian. Pentru cei care au chef de schi, noi maine dimineata vom fi in Sinaia, in jur de ora 8, intoarcerea pe dupa-amiaza. Pana acum suntem deja 3 perechi. See you tomorrow guys ! Asa este, mie mi-a trecut si raceala de la apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Pentru cei care au chef de schi, noi maine dimineata vom fi in Sinaia, in jur de ora 8, intoarcerea pe dupa-amiaza. Pana acum suntem deja 3 perechi. See you tomorrow guys ! Mergeti cu motoarele? Ar fi misto sa mergeti cu schiurile in spate, pe motoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Frumoasa iesirea, m-am ,,hidratat,, la limita in apele alea calde si pline de sanatate. M-am bucurat inca o data de drumuri frumoase si de un grup de oameni uniti, veseli si dinamici. Am sa pun si eu cat de curand cateva poze pe topicul deschis de Adrian. Pentru cei care au chef de schi, noi maine dimineata vom fi in Sinaia, in jur de ora 8, intoarcerea pe dupa-amiaza. Pana acum suntem deja 3 perechi. See you tomorrow guys ! deci la schi nu va mai las singuri. ma anunt si eu pe maine la sinaia. ne vedem sus la 2000 pe partie sau la 1400 in parcare. sper sa ne mai recunoastem chiar si fara motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Noi ne vom intalni la restaurantul Snow jos in Sinaia la telecabina pentru cei care mai au ceva echipament de inchiriat. Va astept acolo. M-am interesat din surse sigure, in Valea Dorului se schiaza foarte bine cu mentiunea ca pe partia Carp se schiaza numai pana la cota 1500, drumul de la 1500 pana la 1400 se face pe , respectiv, picioare si nu pe schiuri din cauza lipsei de zapada in acea zona. In rest cica e buna zapada, putin mai moale dar inca mai este buna de schiat. Motociclisti schiori, ne vedem maine!!! Mergeti cu motoarele? Ar fi misto sa mergeti cu schiurile in spate, pe motoare.. laugh.gif A fost o idee sa stii, vorbeam cu Robert ca ar fi misto sa legam schiurile la gentile laterale in sus, sprijinite pe top-case...Va dati seama cat de ridicol am fi putut arata asa? Am zis ca data viitoare o facem si pe asta. Editat Aprilie 7, 2009 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Am uitat sa scriu ora la care vom fi acolo la Snow, deci intre ora 8 si 8.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Am uitat sa scriu ora la care vom fi acolo la Snow, deci intre ora 8 si 8.30. era urmatoarea mea intrebare. multam. ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Frumoasa iesirea, m-am ,,hidratat,, la limita in apele alea calde si pline de sanatate. Frumoasă ieÂşire! Data viitoare poate vă însoțim Âşi noi. P.S. Noi două când ne mai vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Frumoasă ieÂşire! Data viitoare poate vă însoțim Âşi noi. P.S. Noi două când ne mai vedem? Mi-a soptit o pasarea, ca de prin iulie va mai eliberati si voi , asa ca ........timp si bani de gaz sa fie, ca in rest , sa fim noi sanatosi ! Noi doua e posibil sa ne vedem mai repede decat crezi, nu spun nik mai mult , sa fie surpriza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) A fost frumos la ski, vremea buna, zapada pe masura, iar pe la 13.30 ne-a lovit foamea, drept pentru care Sorin, cabanierul de la 2000 ne-a potolit-o cu bucate alese si mai ales gustoase. Daca v-a placut o mai repetam la anul in iarna, dar pana atunci unde si cand ne vedem pentru SMAEB sambata dimineata? Aviz celor cu care am vorbit la ski ca ne intalnim. Editat Aprilie 9, 2009 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 A fost frumos la ski, vremea buna, zapada pe masura, iar pe la 13.30 ne-a lovit foamea, drept pentru care Sorin, cabanierul de la 2000 ne-a potolit-o cu bucate alese si mai ales gustoase. Daca v-a placut o mai repetam la anul in iarna, dar pana atunci unde si cand ne vedem pentru SMAEB sambata dimineata? Aviz celor cu care am vorbit la ski ca ne intalnim. Am schiat pana ce nu mi-am mai gasit schiurile la locul lor In alta ordine de idei , e posibil ca eu sa absentez sambata din cauze de job, azi m-au anuntat. Maine seara am sa stiu cu certitudine si va voi anunta daca ma mentin in programul stabilit la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 ziua buna, frumos la schi intr-adevar. iar la masa remarcabil. pacat ca a fost ultima oara pe sezonul asta - schiul cel putin. de repetat. in alta ordine de idei - eu bifez salonul astazi dupa amiaza 3-4, pentru ca maine de dimineata plec la niste prieteni la valenii de munte. avand in vedere locatia - pe drumul spre cheia si in apropiere de drumul spre buzau / siriu, sunt foarte dispus si disponibil sa ma lipesc oricarei ture s-ar organiza pe aceste trasee. voi fi cu motorul dupa mine 'ov courz'. asa ca va astept pe traseu sau vin inspre voi dupa caz. mobil 0745 041 239 salon placut tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Eu maine re-editez excursia la Varna, e prea misto pentru perioada asta, inca nu-mi vine sa ma bag cu motorul in munti, ca-i rece asfaltul. Plec pe la 8 din bucuresti. Cine mai vrea sa vina, sa dea un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Cu cazare au ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Si eu am bifat astazi salonul, am fost dezamagit...,in fine. Si eu sunt disponibil pentru o plimbare maine, Buzau, Siriu, etc. Doritorii sa scrie aici daca vin si eventual o ora si un loc de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 Salut tuturor, Deci sa o luam intr-o anumita ordine: 1. la ski eu si Cristina ne-am dat cu placa. ma rog, mai mult s-a dat placa cu noi, ca o lua cam pe unde vroia ea, nu eu... ne-am dat destul de mult cat sa cadem lati acasa.A doua zi, parca ma batuse cineva. Ma dureau toate, de la gat pana la picioare ) TOTUSI, a fost super...iar fasolea cu carnati si muraturi de la cota 2000....BESTIALA 2. la SMAEB am fost ieri, vineri.....mare dezamagire....chiar nu am gasit nimic....TOTUSI am cumparat un abtibild si XENOANE. S-a potrivit doar becul pe faza scurta, pe cea lunga...o sa il schimb probabil luni. MERITAAAAA se vede de pe LUNA... Recomand tuturor, chiar merita ! )) 3. azi, Sambata, mergem la Predeal. Ne intalnim acolo cu niste prieteni (ei sunt cu masina). Daca iesiti DUMINICA, dat un semn pe telefon ! Inca nu am stabilit pe unde ne intoarcem si poate dam o tura prin CHEIA sau chiar spre BUZAU, prin valea Siriului. Dati si voi semn pe tel daca iesiti ! Poze inca nu am pus, insa va anunt cand bag pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate