Sari la conținut

road_runner 1400

Super Membru
  • Număr conținut

    577
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Earth
  • Carnet moto din
    Mezozoic
  • Motocicleta
    GTR 1400
  • Numar Moto
    Atlantida 01 MBF
  • Club
    Sapiens

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBF 600S, Varadero XL 1000

Vizitatori Recenți Profil

1.079 citiri profil

road_runner 1400's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Cat de iresponsabil si inconstient sa fii sa te lauzi ca ai mers tare pe un drum public in afara circuitelor? Ba mai mult, cu pasagera in spate. Raspunsul e la fiecare din acesti asa zisi "rideri cu experienta" care sunt la fel de maturi ca un copil de gradinita.
  2. Vin si eu, insa nu raman in Baltchik peste noapte. Duminica am treaba de dimineata. Asadar eu plec mai de dimineata ca sa am timp sa ma si intorc pe lumina si sa ma bucur si de ceva bucate alese. Va doresc drum bun .
  3. Da, frumoasa tura si vamesa de la Ruse. Am revazut cu placere colegi mai vechi ca Luigi, Mihai, Marius. Drumul liber, vremea superba. Va salut pe toti.
  4. Salut Marius,da imi amintesc, au trecut multi ani de atunci. Mi-am dat seama ca sambata am treaba, voi merge duminica pe traseul Calarasi-Chiciu-Tutrakan-Ruse-Buc. Duminica va fi cald, deci bine si ma bucur ca s-a hotarat lumea pentru duminica, poate ne potrivim si la traseu.
  5. Salut Mihai, mergeti prin Lehliu-Calarasi si va intoarceti prin Tutrakan-Ruse? Daca da, ma alatur voua. N-am mai mers de mult timp impreuna.
  6. Initiatorul topicului ar trebui sa stie ca "a refula" si "a defula" sunt termeni total diferiti. Evident ca limba romana este limba straina pentru el, insa poate face totusi un efort sa citeasca intelesul cuvintelor din Dex daca tot le foloseste astfel incat sa nu se mai faca de ras in continuare la cei care dau intamplator peste titlul ales foarte doct de el. https://dexonline.ro/definitie/refulare https://dexonline.ro/definitie/defulare
  7. Donez geaca moto AXO SPORT marimea M cu protectii soft la umeri. Telefon 0723672854
  8. George M "GTR1400 are un mare minus la sistemul de franare CBS. Valva de proportie nu e reglata cum trebuie si, la franare pe curba, inclinat, se comporta ciudat (se spune prin review-uri). Ce am condus pana acuma cu CBS, Deauville 700 si FJR, se comporta foarte natural in franarea pe curbe." Nu are absolut nici o legatura cu realitatea. Franarea pe viraje( ceea ce nu recomand nimanui, ideal este sa te joci cu frana inainte de viraj, insa toata lumea greseste) este exemplara deoarece franeaza prin sistemul K-ACT(Kawasaki Advanced Coactive-braking Technology). Ceea ce stie sistemul asta sa faca explica mai bine WIkipedia: "From launch the 1400GTR had the option of an anti-lock braking system (ABS). In 2010, Kawasaki added KTRC, a traction control system, and replaced the previous ABS systems with K-ACT (Kawasaki Advanced Coactive-braking Technology), an improved system with power-assisted brake force redistribution.[7]K-ACT is also a combined braking system in which both the front and rear brakes are applied in differing amounts depending on whether the front brake lever or rear brake pedal is used. The rider is able to select, using a handlebar switch, the amount of front brake force applied when the rear brake pedal is used.[8] The traction control uses the ABS sensors to detect when the front and rear wheel speeds differ—reducing rear wheel speed by telling the engine management system to reduce power output." Faza cu cauciucul spate iarasi e un basm, am mers cu PR3 pe spate peste 20000 km in conditiile in care majoritatea turelor au fost cu pasager si bagaje, asta a fost recordul, acum il schimb undeva intre 16 si 18.000km Eu cred ca daca reuseai sa faci un test cu GTR inainte sa iei FJR nu mai cumparai altceva decat Kawa.
  9. Sa inteleg ca esti dispus sa reiteram plimbarea de 01 ianuarie 2012?
  10. Ai fost in prima grupa cu mine sambata, ai luat noul GS pe care l-ai dat pe jos si ramaneai in urma de ungurul care ne conducea a ajuns sa-si ceara scuze celorlalti ca trebuie sa se intoarca dupa tine. Nu stiu ce-ai facut duminica, irelevant. Grupul te-a asteptat de cel putin doua ori pe traseul enduro de acolo, ptr ca ori ramaneai in urma ori te varsai. A fost prima si ultima oara cand ungurul a mai condus vreun grup pe traseul enduro de acolo in cadrul acelui eveniment. Evident, nu conteaza, nu dadeam proba de indemanare acolo, insa ai bunul simt sa recunosti macar. Voie buna. Scuze Mihai ptr off, iti doresc sa ai drumuri bune pe acolo pe unde te duci, permite-mi totusi un sfat, ai grija cu cine pleci.
  11. Amice, esti suficient de incuiat sa crezi ca cine nu posteaza pe forum poze si impresii din ture, nu exista sau nu face ture lungi sau scurte. Mentalitatea ta nu o comentez sau judec, ea se vede cu ochiu liber de catre oricine care-ti citeste posturile. Nu voi intra in polemica pe care o propui din putul gandirii tale si anume ca ai facut nu stiu cati km si binenteles ne vorbesti de la un for superior tuturor. Sunt oameni pe forumul asta care iti dau clasa la ceea ce ai impresia ca esti bun, km multi, abilitati de conducere a motocicletei, etc, insa acei oameni au niste calitati care iti sunt total straine si anume, modestia, politetea, in general educatia sau cum se spune "cei sapte ani de acasa". Iti dai seama ca nu ai cum sa inveti la varsta pe care o ai asa ceva. Daca e sa ne masuram in km, deoarece mintea ta numai asta vede, iti spun ca nu ai calcat si nici nu o s-o faci in viata asta, pe unde m-a purtat pe mine providenta, dar, desigur, asta e alta poveste. Tu prin posturile tale esti tare amuzant, cand, febril cauti si cersesti atentia altora pe forum, celor care-ti canta in struna si-ti alina orgoliu de mare motociclist. Esti disperat sa provoci pe toata lumea cu care crezi tu ca ai ceva, sau care ai impresia ca nu te-a laudat suficient, sau ca te ignora. Esti patologic baiatule, dar iti multumesc pentru interesul acordat. A zis bine Doru ce te-a caracterizat in doua randuri cand tot asa provocai pe toata lumea, ca esti atat de frustrat incat devii penibil. Din respect pentru cel care a initiat topicul, voi incheia aici raspunsul la elucubratiile tale. Voie buna.
  12. Vlad, multumim pentru poze si pentru efortul depus de a povesti totul. Voie buna.
  13. Desigur poate prea usor ptr altii, insa prea greu ptr tine, eu ma refeream strict la cazari, insa e greu sa-ti dai seama de asta de la inaltimea unui "guru" al motociclismului romanesc avand atatia aplaudaci care te fac, desigur, sa te simti unic. Scuze de off-topic.
  14. Fa-ti un bine si ignora latraturile lui. Da, am zis sa faci tu calculul crezand ca a mai fost ceva, dar se pare ca voi ati stat numai la hoteluri si ati cheltuit mai putin decat altii care au stat la pensiuni unde pretul este cu mult mai mic mai ales daca faci rezervari cu trei luni inainte ptr a primi si discount. Interesant si merci de informatii.
  15. Felicitari pentru tura si la mai multe iti doresc. Daca poti face un calcul a banilor dati pe cazari si un total, ar fi perfect pentru a face niste comparatii cu alte ture si mai ales pentru cei care vor sa-ti urmeze exemplul. Numai bine.
×
×
  • Creează nouă...