IonutNFS Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Mi s-a rupt cureaua si m-am dus la un service sa imi iau alta am dat 50 de lei pe una numai ca eram mai mare si scuteru acum fugew max 80 inainte lua 100 si la demaraj este praf , m-ar interesa care este marimea ce imi trebuie . v-a rog frumos daca poate sa ma ajut cinvea , mi-a spus cineva ca marimea este 18 X 820 si ca 150 de lei cureaua . V-a rog frumos putin ajutor .Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) dc te ajuta, codul Polini este 248.029 cureaua asta e pusa si pe Piaggio NRG, Aprilia SR factory si Gilera Runner (astea toate sunt de 50cc) Editat Aprilie 2, 2009 de maryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 dc te ajuta, codul Polini este 248.029cureaua asta e pusa si pe Piaggio NRG, Aprilia SR factory si Gilera Runner (astea toate sunt de 50cc) nu prea ma ajuta cu nimica pe cureaua veche scrie 20026 PIAGGIO 831330/1 G , sunt in dubii nu prea stiu ce sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 am gasit codu pe sparts.aprilia.it idea este ca acum caut pe cineva care face comanda de acolo :| cine ma poate ajuta asta este codul 82646R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Mi s-a rupt cureaua si m-am dus la un service sa imi iau alta am dat 50 de lei pe una numai ca eram mai mare si scuteru acum fugew max 80 inainte lua 100 si la demaraj este praf , m-ar interesa care este marimea ce imi trebuie . v-a rog frumos daca poate sa ma ajut cinvea , mi-a spus cineva ca marimea este 18 X 820 si ca 150 de lei cureaua . V-a rog frumos putin ajutor .Multumesc anticipat Cureaua propusa de Malossi are latimea 18; inaltimea 8.2; si lungimea 818. daca te ajuta cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 Cureaua propusa de Malossi are latimea 18; inaltimea 8.2; si lungimea 818. daca te ajuta cu ceva... e exact ce imi trebuie adica am mai gasit undeva si difera 2 mm asta e mai mica adica aia avea 820 si asta are 818 .deci de unde fac rost de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate