titi_rulment Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 fratilor am mare nevoie de un stop de mz 125 rt.mi s-a spus ca s-ar potrivi si unul de ij festival sau de simson,mz 250 mai vechi,etc. daca ma poate ajuta cineva raman pe veci recunoscator.astept oferte si preturi. salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2006 cu bani oameni buni,nu moka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 da' ce faci cu stopul ala? restaurezi un RT 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Mama, e super tare avatarul ala ba! Bai poate gasesti un stop spate la Pedro: 0723172823 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 17, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2006 da restaurez chiar 2 dar la unul am in spate stop de mobra oribil.si am nevoie de ceva mai aratos. merci mult de info aleko! dau o bere daca ne vedem vreodata! salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate