marius_florin Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 scapi de vama aia imputita,dar merita sa ti o cumperi???daca stie cineva care i treaba cu ea sau daca are cineva asa ceva,va rog....help!! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 (editat) Faza nasoala e ca aproape toate Riverele existente (mai ales alea de 600) sunt limitate pt a fi learner legal. Daca vrei sa-ti iei una trebuie sa te gandesti si la pretul delimitarii ei (e-adevarat ca la un pret mediu de cca 1700 euro pt un model din '98 <pe moto.it>, chiar si limitata motocicleta e destul de ieftina). Edit: Cat despre motocicleta in sine... Imagineaza-ti un Monster cu 'pacanitoare' (motor monocilindric). Editat Ianuarie 15, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 stie cineva ceva de aceasta motocicleta?am vazut 2 la noi in oras si parca imi place si poate mi-as lua ca era una la pret bun . nu am vazut nimic sa se discute pe aici pana acuma , poate sunt proprietari care imi pot da niste sfaturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 stie cineva ceva de aceasta motocicleta?am vazut 2 la noi in oras si parca imi place si poate mi-as lua ca era una la pret bun . nu am vazut nimic sa se discute pe aici pana acuma , poate sunt proprietari care imi pot da niste sfaturi . Am mers pe una cam o luna in total. Am invatat sa merg pe ea dupa care m-am urcat in sa un an mai tarziu si am mai facut cateva drumuri prin oras la ghidonul ei. Plusuri: pare o motocicleta foarte(de 3 ori "foarte") polivalenta, prin faptul ca desi e de strada are o garda la sol apreciabila si suspensii foarte bune, franele Brembo erau foarte bune din cate imi amintesc, desi ai doar un disc pe fata. Minusuri: cel mai mare minus - are niste vibratii infioratoare, cel putin comparativ cu un cvadrucilindru si fara contragreutati in ghidon. Sunetul de asemenea era sec, cu toba stoc se auzea ca un scuterica. Avea 34 CP, dar pentru oras cel putin pareau de ajuns, e o motocicleta destul de agresiva, cu o frana de motor foarte puternica si parca si o acceleratie pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate