zigggy Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 in sfarsit si eu dupa un an de strans la pusculitza dar trebe sa mai strang ceva pt vame si alte alea ca inca este in germania la neste rude.de pasti o sa vin calare pe ea de acolo e din '95,4300 km,a fost a lu un mosh de 70 de ani care si-a luat opel va am salutat si iarna scurta ,ca deja nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Frumoasa s-o stapanesti sanatos si sa avetzi grija unu de altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Cum s-ao face ca TOT ce gasim noi romanii acolo au avut doar mosi proprietari... Ar trebui sa le mai intinerim populatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2006 Cum s-ao face ca TOT ce gasim noi romanii acolo au avut doar mosi proprietari... Ar trebui sa le mai intinerim populatia! ...s'or plictisii oameni la pensie si vor adrenalina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 frumoasa motocicleta eu zic sa renunti la gentile alea k nu arata bine . parerea mea tu faci cum vrei . oricum sa o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 misto bicicleta......s-o stapanesti sanatos fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Foarte frumoasa.... se vede ca a fost a unui tataie pentru ca e ca si noua...subscriu si eu parerea legata de gentile alea,insa au si ele utilitatea lor.... Altceva m-a frapat ... UNDE ITI ESTE CASCA ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2006 Foarte frumoasa.... se vede ca a fost a unui tataie pentru ca e ca si noua...subscriu si eu parerea legata de gentile alea,insa au si ele utilitatea lor.... Altceva m-a frapat ... UNDE ITI ESTE CASCA ??? nu am apucat sa imi iau echipament inca, nu am facut decat cateva ture cu viteza mica pe un drum fara masini in apropiere.nici nu am inmatriculat o ca nu avea rost,pana la primavara cand o iau. nici mie nu prea imi place albu ala pe jenti ,...creca o sa le vopsesc negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newbraveworld_99 Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 frumoasa motocicleta eu zic sa renunti la gentile alea k nu arata bine . parerea mea tu faci cum vrei . oricum sa o stapanesti sanatos si fara incidente Daca nu are cumva nevoie de genti, le iau eu ca am mare nevoie de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 frumisica asfalt uscat la intoarcerea in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 felicitari, foarte frumoasa ii gs-ul carenat, ne zici si noua cat te-o costat? si io luna viitoare daca reusesc sal vand pe al meu si imi conving parinti sa ma sponsorizeze o tzara vreau sa iau una (tot gs 500, de pref tot carenata).. din cate stiu is fabricate in EU si nu platesti vama pt ele, daca ai certificatul Euro1 , tu o ai??? incaodata felicitari si cati mai multi KM fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Frumusica, s-o stapanesti sanatos fara peripetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 multumesc pt urari! felicitari, foarte frumoasa ii gs-ul carenat, ne zici si noua cat te-o costat? si io luna viitoare daca reusesc sal vand pe al meu si imi conving parinti sa ma sponsorizeze o tzara vreau sa iau una (tot gs 500, de pref tot carenata).. din cate stiu is fabricate in EU si nu platesti vama pt ele, daca ai certificatul Euro1 , tu o ai??? incaodata felicitari si cati mai multi KM fara probleme pretul pe internet (mobile.de ,acolo am gasit-o) era 1666 euro,la autohaus am mai negociat o leaca pt ca bateria nu mai tinea si am ajuns cu ea la 1550,in pret fiin incluse gentile pt bagaje care se vad in poza si un rucsak pt rezervor.Si rezervoru de benzina plin .Nu am certificat euro 1 ,o sa ma interesez in primavara cand o iau la un hendler suzuki dar nu cred ca o sa pot lua euro1 pt ca nu sunt 100% fabricate in ue.sunt asamblate in spania.Vama e o carutza de bani 707 euroi .dar asta e ,oricum am luat o destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate