AlexandruC Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Imi dau seama ca s-au cam duc comunistele de prin Suceava, dar daca mai e cineva dispus sa repare la una.. La electrica(am luat una noua) mai e un pic de lucru franele trebuie reconditionate.. sicablurile... motorul e in stare buna... Daca ar fi cineva dispus de asa o afacere, sa lase un measj, sau sa dea un telefon la 0744631551 sa vedem cum putem face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Imi dau seama ca s-au cam duc comunistele de prin Suceava, dar daca mai e cineva dispus sa repare la una.. La electrica(am luat una noua) mai e un pic de lucru franele trebuie reconditionate.. sicablurile... motorul e in stare buna... Daca ar fi cineva dispus de asa o afacere, sa lase un measj, sau sa dea un telefon la 0744631551 sa vedem cum putem face. Proasta afacere AlexandruC, crezi ca se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Imi dau seama ca s-au cam duc comunistele de prin Suceava, dar daca mai e cineva dispus sa repare la una.. La electrica(am luat una noua) mai e un pic de lucru franele trebuie reconditionate.. sicablurile... motorul e in stare buna... Daca ar fi cineva dispus de asa o afacere, sa lase un measj, sau sa dea un telefon la 0744631551 sa vedem cum putem face. 0740848790 sau danytunky yd.mes locatie SIRET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate