MOD Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Baietii inimosi de la Authentic Spirit Cluj organizeaza un concurs de trei zile la Cluj. Va fi un concurs care va avea de toate: off road, un traseu artificial super spectaculos langa Polus, orientare si multa distractie. Mai multe detalii : http://www.vaneaza-lupul.ro/ Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 Sambata, 11 aprilie, se va organiza un concurs special pentru motociclete pe traseul artificial de langa Polus. Inscrierile se fac intre orele 9 si 11. Startul se va da in jurul orei 12.30. Va fi o cursa de o ora + un tor. Regulamentul pe care il vom aplica va fi asemanator cu cel de la endurocross facand abstractie de zana de enduro. Se va cronometra electronic. Taxa de participare este de 10 euro. Premii acordate de catre Autentic Spirit importator al produselor Fox Va puteti face o impresie despre traseu aici: http://www.trilulilu.ro/sologiuc/fe4d8ba77afcdd Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 foarte distractiv traseul saritori cam mici pentru moto si pamant cam tare dar daciile au farmecul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 Taxa de participare este de 10 euro sau 40 ron pentru cursa pe care o facem sambata. Pentru intreg concursul de trei zile taxe este de 100 euro. Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Sambata. Venit, cazut, plecat. Nu am putut sta pana la sfarsitul zilei si ne pare rau, desi se anunta o ploaie placuta pentru spectatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 mi se pare mie sau nu au fost motociclete deloc?sau nu ai avut tu timp sa le foto..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) mi se pare mie sau nu au fost motociclete deloc?sau nu ai avut tu timp sa le foto..? Motociclete, deloc - in concurs. Dupa cursa, s-au dat putin baietii, dar n-am mai stat la poze. Asa, de imagine, ca si spectatori. Editat Aprilie 12, 2009 de aplesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate