kerosen Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 nu merg pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 mda chiar nu merg pozele.... si chiar nu bauseam duminica... poate ca trebuia sa fi avut macar un 50 hai ca mi-a mai trecut mana urmeaza episodul de duminica cu: ATASU' SI GABI PE EL:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 gabiiii! daca vrei sa te credem cat eshti de meseriash, FA POZE !!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 am facut una... sau mai bine zis mi-a fac ut un amic una , inainte sa o iau la "fugareala " prin oras:)) da' e in tel si tre sa apelez la un alt amic care poate sa-mi scoata pozele din tel:) deh...m-a mancat undeva sa-mi iau samsung... si sgh... cel mai tampit telefon.... da' pozele de duminica sigur le scot:)) si sa stii ca nu sunt meseriash deloc in ale motoarelor:) asta-vara era sa o iau pe o tipa in plin (intr-o curba) pt. ca eram prea obosit.... ANYWAY domnule kerosen cand scoti turbo-ul ? ala DA motor:) CHIAR AS VREA SA VAD CE DEMARAJ ARE:) BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 CHIAR AS VREA SA VAD CE DEMARAJ ARE:) BAFTA! shi eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 se poate /index.php?showtopic=36209 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate