adrianbercea Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 cateva poze din excursie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Bravo, initial am vrut si noi sa venim, dar timpul era prea scurt pentu ce traseu ne-am propus (vezi topicul cu excursia la bulgari - serpentine , motocross, etc), oricum de 1 mai cred ca ne bagam la Sf. Const si Elena. Ce mai era nou pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Cel mai important aspect este ca am descoperit strandul asta mult mai mare decat broscaria in care ne chinuiam de obicei. Bazinul asta are cam 1.50 asa si apa mult mai fierbinte, cel putin in zona unde se alimenteaza cu apa termala, mai bogata in sulf decat dincolo. E 5 leva intrarea, fata de 2 leva dincolo. E usor de gasit, e cam la 10 minute de mers pe jos la sud de hotel europa si e fix langa plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Multumesc Super pozele, man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Da, multumim pentru poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Cel mai important aspect este ca am descoperit strandul asta mult mai mare decat broscaria in care ne chinuiam de obicei. Bazinul asta are cam 1.50 asa si apa mult mai fierbinte, cel putin in zona unde se alimenteaza cu apa termala, mai bogata in sulf decat dincolo. E 5 leva intrarea, fata de 2 leva dincolo. E usor de gasit, e cam la 10 minute de mers pe jos la sud de hotel europa si e fix langa plaja. bre,tizule..era descoperit de prima oara..doar ca iti cam vin valurile in cap.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 bre,tizule..era descoperit de prima oara..doar ca iti cam vin valurile in cap.. Nu e ala, scuteristule, pe-ala din poza ta nu l-am gasit. Noi am gasit un strand ceva mai mare decat ala de acu 2 ani si e plasat langa plaja, nu chiar in larg, asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) pai pune mah,istetule,jpeg..sa vaza si ochiu nostru.. asta pe care l-am postat,e cel mai mare pe care l-am gasit...fix pe plaja...bazine adanci si fierbinti..si la 10 minute mai la sud.. Editat Aprilie 7, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Am sa pun aici un link cu poze facute de mine la Sf Ctin si Elena : /index.php?showtopic=277947 In pozele 25, 26 si 27 se poate vedea strandul cel mare cu apa termala in care am fost weekendul trecut. In curand voi atasa si eu cateva foto ! Editat Aprilie 7, 2009 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Data viitoare promit sa am acumulatorii incarcati la maximum ! Editat Aprilie 7, 2009 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate