faraonu Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 AM MARE NEVOIE DE UN CAPAC DE BAIE DE ULEI DE SIMSON ... AL MEU E UN PIC CIOBIT LA UN COLT SI NU ETANSEAZA BINE MULTUMESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 ..dar de ce nu incerci o sudura in argon sau o solutie de lipit serioasa (Bizon in genul Poxilinei)?? ..Oricum multa... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 multumesc pentru sfat dar cu sudura in argon mai greu de gasit poate gasesc totusi unul de cumparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 salut!cauta-l pe pamanteanu din targoviste0723656643 are sigur sau popescu 0740645566 ,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 sarumana! caut imediat! am vorbit cu domnul popescu si am rezolvat. super de treaba omul! multumesc inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 pentru putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate