Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 nu trebuie sa se ceara scuze...,poate mai am de invatat si voi invata,dar pana nu sunt sigur pe mine si motor(anvelopa...),nu voi deveni un teribilist,pt.mine motociclismul este totul.deci sper ca nu am deranjat,suparat pe cineva.poate prin forum-ul asta am cunoscut oameni ok.sper sa invat de la voi.cu respect. toti au fost incepatori odata, si cei care sunt experimentati si au mii de km pe motor mai au cate ceva de invatat,din greselile lor sau din greselile altora. Sper ca in maxim 1 an sa ma plimb si eu pe motorul meu, si sa am ce invata de la voi ,deocamdata ma multumesc si pasager,am cunoscut oameni deosebiti care stiu sa se distreze si sa iti dea un sfat, pacat Lau ca nu ai ajuns si tu la HD. Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ba, eu nu le vedeam, nu ca nu le stiam Pai nu le vedeai si nici in retrovizoare nu te uitai.Doar la pitipoanca din spate erai atent...mare greseala.Nici macar cand esti pe bulevard in mers pe mobra sa nu-ti fuga ochii la fufele de pe trotuare.Inteles? Treci la atac cand te dai de pe mobra jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Pai nu le vedeai si nici in retrovizoare nu te uitai.Doar la pitipoanca din spate erai atent...mare greseala.Nici macar cand esti pe bulevard in mers pe mobra sa nu-ti fuga ochii la fufele de pe trotuare.Inteles? Treci la atac cand te dai de pe mobra jos... ei vezi,pe asta o stiam,dar cu curbele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Doar la pitipoanca din spate erai atent...mare greseala asta lo atins la suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Treci la atac cand te dai de pe mobra jos... Pai cum stiu unde sa ma dau jos daca nu ma uit dupa ele ? Mesaj completat asta lo atins la suflet el se referea la alta, nu la..... stim noi cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Pai cum stiu unde sa ma dau jos daca nu ma uit dupa ele ? buna replica Editat Noiembrie 2, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 el se referea la alta, nu la..... stim noi cine la care alta ma? ca mie nu mi-ai zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 la care alta ma? ca mie nu mi-ai zis nimic amu ce frast vrei? sa iti dau catalog cu ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 amu ce frast vrei? sa iti dau catalog cu ele ? eu cu swartelf avem Club: Fratii Patraulea : deci avem club se mai baga careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ceva , zice Lau... . Cand te duci in coloana si mai ales , este ceva organizat , nu te iei si te duci ca pooola inainte si in oglinda nu te mai uiti sa vezi daca vine si ala din spate , mai ales cand sti ca e incepator . Nu il vezi , reduci si il astepti ca poate a dat motorul cu el de pamant si are nevoie de ajutor si voi sunteti in poooola la 20 km distanta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 eu cu swartelf avem Club: Fratii Patraulea : deci avem club se mai baga careva ba!adica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 eu cu swartelf avem Club: Fratii Patraulea : deci avem club se mai baga careva tu nu esti normal... there can only pe 2 ! .... bene 3 i-l admitem si pe cucun ca a fost cu ideea, in rest nimic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ceva , zice Lau... . Cand te duci in coloana si mai ales , este ceva organizat , nu te iei si te duci ca pooola inainte si in oglinda nu te mai uiti sa vezi daca vine si ala din spate , mai ales cand sti ca e incepator . Nu il vezi , reduci si il astepti ca poate a dat motorul cu el de pamant si are nevoie de ajutor si voi sunteti in poooola la 20 km distanta . bine ai venit in viata reala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Ceva , zice Lau... . Cand te duci in coloana si mai ales , este ceva organizat , nu te iei si te duci ca pooola inainte si in oglinda nu te mai uiti sa vezi daca vine si ala din spate , mai ales cand sti ca e incepator . Nu il vezi , reduci si il astepti ca poate a dat motorul cu el de pamant si are nevoie de ajutor si voi sunteti in poooola la 20 km distanta . si asta o durut ( Kato ) faza e ca noi cand ne-am dus catre deva am fost unu in spatele altuia doar lau o ramas in spate Mesaj completat tu nu esti normal... there can only pe 2 ! .... bene 3 i-l admitem si pe cucun ca a fost cu ideea, in rest nimic !!! deci daca se baga si cucunu om fi FRAT(III) Patraulea Editat Noiembrie 2, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 faza e ca noi cand ne-am dus catre deva am fost unu in spatele altuia doar lau o ramas in spateMesaj completat Penultimul , trebuia sa il astepte la Lau si tot asa pana la primu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 deci daca se baga si cucunu om fi FRAT(III) Patraulea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Cucunu , este ala din mijloc de sub bata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Atzi luat-o razna rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Cucunu , este ala din mijloc de sub bata ? evident, e genial Mesaj completat Atzi luat-o razna rau inca nu, vrei sa vezi ca putem fi offtopic si la mesaje vorbe discutzii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 vrei sa vezi ca putem fi offtopic si la mesaje vorbe discutzii ? Is numa ochi si urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 inca nu, vrei sa vezi ca putem fi offtopic si la mesaje vorbe discutzii ? ...de la aradeni pt aradeni si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ...de la aradeni pt aradeni si nu numai ai avut cel mai tare machiaj din hun... bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ...de la aradeni pt aradeni si nu numai ati vazut iara la stiri minunea aia de stire cu 2012 sf lumii am vazut filmu ala documentar cu nostradamus, cica in 2012 decembrie nu mai stiu cat o sa fie sf lumii, BA MIE NU MI DE ASTA DA VREAU SI LA ANU SA FACEM MOS CARCIUN PE MOTO Mesaj completat ai avut cel mai tare machiaj din hun... bravo si ma costat doar 6 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ...de la aradeni pt aradeni si nu numaiati vazut iara la stiri minunea aia de stire cu 2012 sf lumii am vazut filmu ala documentar cu nostradamus, cica in 2012 decembrie nu mai stiu cat o sa fie sf lumii, BA MIE NU MI DE ASTA DA VREAU SI LA ANU SA FACEM MOS CARCIUN PE MOTO ANU ASTA NU SE TINE?POATE REUSESC SA MA TIN DUPA VOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ANU ASTA NU SE TINE?POATE REUSESC SA MA TIN DUPA VOI se tine, dupaia dam un chef la Kato acasa pai la MOS CARCIUN mergem in coloana deci nu va fi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate