danutt Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ceva , zice Lau... . Cand te duci in coloana si mai ales , este ceva organizat , nu te iei si te duci ca pooola inainte si in oglinda nu te mai uiti sa vezi daca vine si ala din spate , mai ales cand sti ca e incepator . Nu il vezi , reduci si il astepti ca poate a dat motorul cu el de pamant si are nevoie de ajutor si voi sunteti in poooola la 20 km distanta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 eu cu swartelf avem Club: Fratii Patraulea : deci avem club se mai baga careva ba!adica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 eu cu swartelf avem Club: Fratii Patraulea : deci avem club se mai baga careva tu nu esti normal... there can only pe 2 ! .... bene 3 i-l admitem si pe cucun ca a fost cu ideea, in rest nimic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ceva , zice Lau... . Cand te duci in coloana si mai ales , este ceva organizat , nu te iei si te duci ca pooola inainte si in oglinda nu te mai uiti sa vezi daca vine si ala din spate , mai ales cand sti ca e incepator . Nu il vezi , reduci si il astepti ca poate a dat motorul cu el de pamant si are nevoie de ajutor si voi sunteti in poooola la 20 km distanta . bine ai venit in viata reala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Ceva , zice Lau... . Cand te duci in coloana si mai ales , este ceva organizat , nu te iei si te duci ca pooola inainte si in oglinda nu te mai uiti sa vezi daca vine si ala din spate , mai ales cand sti ca e incepator . Nu il vezi , reduci si il astepti ca poate a dat motorul cu el de pamant si are nevoie de ajutor si voi sunteti in poooola la 20 km distanta . si asta o durut ( Kato ) faza e ca noi cand ne-am dus catre deva am fost unu in spatele altuia doar lau o ramas in spate Mesaj completat tu nu esti normal... there can only pe 2 ! .... bene 3 i-l admitem si pe cucun ca a fost cu ideea, in rest nimic !!! deci daca se baga si cucunu om fi FRAT(III) Patraulea Editat Noiembrie 2, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 faza e ca noi cand ne-am dus catre deva am fost unu in spatele altuia doar lau o ramas in spateMesaj completat Penultimul , trebuia sa il astepte la Lau si tot asa pana la primu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 deci daca se baga si cucunu om fi FRAT(III) Patraulea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Cucunu , este ala din mijloc de sub bata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Atzi luat-o razna rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Cucunu , este ala din mijloc de sub bata ? evident, e genial Mesaj completat Atzi luat-o razna rau inca nu, vrei sa vezi ca putem fi offtopic si la mesaje vorbe discutzii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 vrei sa vezi ca putem fi offtopic si la mesaje vorbe discutzii ? Is numa ochi si urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 inca nu, vrei sa vezi ca putem fi offtopic si la mesaje vorbe discutzii ? ...de la aradeni pt aradeni si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ...de la aradeni pt aradeni si nu numai ai avut cel mai tare machiaj din hun... bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ...de la aradeni pt aradeni si nu numai ati vazut iara la stiri minunea aia de stire cu 2012 sf lumii am vazut filmu ala documentar cu nostradamus, cica in 2012 decembrie nu mai stiu cat o sa fie sf lumii, BA MIE NU MI DE ASTA DA VREAU SI LA ANU SA FACEM MOS CARCIUN PE MOTO Mesaj completat ai avut cel mai tare machiaj din hun... bravo si ma costat doar 6 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ...de la aradeni pt aradeni si nu numaiati vazut iara la stiri minunea aia de stire cu 2012 sf lumii am vazut filmu ala documentar cu nostradamus, cica in 2012 decembrie nu mai stiu cat o sa fie sf lumii, BA MIE NU MI DE ASTA DA VREAU SI LA ANU SA FACEM MOS CARCIUN PE MOTO ANU ASTA NU SE TINE?POATE REUSESC SA MA TIN DUPA VOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ANU ASTA NU SE TINE?POATE REUSESC SA MA TIN DUPA VOI se tine, dupaia dam un chef la Kato acasa pai la MOS CARCIUN mergem in coloana deci nu va fi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 se tine, dupaia dam un chef la Kato acasa pai la MOS CARCIUN mergem in coloana deci nu va fi problema OK.DAU DE BAUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 se tine, dupaia dam un chef la Kato acasa pai la MOS CARCIUN mergem in coloana deci nu va fi problema Ok,eu va astept sa veniti cu cadourile...piscoturile si lapticul pe gratis dupa cum sositi incolonati. Mesaj completat ...de la aradeni pt aradeni si nu numaiati vazut iara la stiri minunea aia de stire cu 2012 sf lumii am vazut filmu ala documentar cu nostradamus, cica in 2012 decembrie nu mai stiu cat o sa fie sf lumii, BA MIE NU MI DE ASTA DA VREAU SI LA ANU SA FACEM MOS CARCIUN PE MOTO Mesaj completat si ma costat doar 6 lei Mincinosule ,7 ti-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Ok,eu va astept sa veniti cu cadourile...piscoturile si lapticul pe gratis dupa cum sositi incolonati.Mesaj completat Mincinosule ,7 ti-am dat 1 leu i-am dat in pt ca mo facut inaintea lu 3 Editat Noiembrie 2, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Is numa ochi si urechi log(fW(x)) = log(g(a + b − x)) − log(g(x)) +Wx ... rezolva asta .... na vezi ca pot ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 log(fW(x)) = log(g(a + b − x)) − log(g(x)) +Wx ... rezolva asta .... na vezi ca pot ? Ce " log log log " ? N-ai reusit sa te log`ezi din prima? Asa ti-a dat formula asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Mesaj completat Mincinosule ,7 ti-am dat si vezi ca , berea , defapt , nu a fost 3 lei , a fost mai ieftina . Tare pruncu , incet , incet isi aduna bani de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Ce " log log log " ? N-ai reusit sa te log`ezi din prima? Asa ti-a dat formula asta ? pai am vrut sa fiu offtopic, si o inegalitate de logaritmi sigur nu este nici mesaj, nici vorba, nici discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 cam asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) cam asa ceva... Daca il punea moderatorul emisiunii sa mai repete odata, stai linistit ca iesea total altceva Editat Noiembrie 2, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate