motociclistcom Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Vreau sa cumpar carene pentru gilera runner 50 sp .. mode 2008 .. unde pot gasii ... paneuro mi-a dat nr unui privat care mi-a aruncat un pret de 25 milioane. In alte locuri mai stiti ? poate sa fie si in strainatate dar in europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 pentru ce draq ai facut topic? nu puteai sa intrebi pe alt topic creat deja? poti sa comanzi de pe easy-parts(te poate ajuta rolly) sau poti sa cauti unu care aduce din italia carene sh, asta daca vrei mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 10, 2009 Autor Share Postat Aprilie 10, 2009 vreau noi ... vreau pentru modelul din 2008 .. acolo nu am gasit decat mai vechi ... pana in 2004 am runner 50 sp model 2008 ... plz ajutati-ma ... oferiti si linkuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 noi gasesti originale, la suma mentionata mai sus de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 nu am inebunit sa dau 25 de milioane .. am gasit ceva in uk si in nl ... adica anglia si olanda .. am dat mail .. sa vad .. pretul ... 250 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Ai cazut si acum iti trebuiesc carene noi ? ON : Incearca pe ebay. Editat Aprilie 11, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 da-le ma o mana de kit si gata. le-au tras si un sticker, arata ca noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Asta e zeul ala de se tot lauda pe forum de o luna ca are runner nou, 5 km pe bord...se pare ca a si cazut cu el...chiar rau daca ii trebuie toate carenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Toti is zmei pana.. ( stiti continoarea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 nu sunt sparte .. din astea care le am acum .. vreau sa le modific .. si de asta caut altele .. originale .. ca pe astea le editez .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Asta-i nebun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Asta-i nebun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 le editeaza in photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate