sergiu_91 Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Salut! A incercat cineva sa puna o finala mai mare in locul uneia de marime stock pe un 125 2t? Vreau sa imi fac o toba(am un arrow de carbon dar s-a cam rupt) si ma gandesc sa o fac putin mai mare. Oare ar suna urat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Oricum suna urat . Poate o sa sune mai gros... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Salut! A incercat cineva sa puna o finala mai mare in locul uneia de marime stock pe un 125 2t?Vreau sa imi fac o toba(am un arrow de carbon dar s-a cam rupt) si ma gandesc sa o fac putin mai mare. Oare ar suna urat? In principiu toba aia de 2timpi e gandita si calculata pentru motorul respectiv. Daca tu ii pui una mai mare sau mai mica , mai scurta sau mai lunga , mai groasa sau mai subtire dai peste cap calculele si afectezi puterea pe care o dezvolta motorul. Stiu cazuri in care au pus tobe de r6, gsxr , alte animale dastea mari si de unde motocicleta prindea 160-170 n-a mai sarit de 120. Cat despre sunet , cu cat e mai mare cu atat suna mai gros ( din ce am vazut eu ) dar nu stiu daca se merita compromisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 Nu vreau sa o fac atat de mare (cat una pentru 600cc). Ma gandeam sa o fie cu putin mai mare decat cea de carbon pusa pe Rs 125 1997-1998 stock, din inox si pe interior izolata cu ceva sa nu se auda a tabla. Cand o sa termin o sa pun un filmulet sa vedeti diferentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate