koko_levy Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Salut, Am un cbr 600f din 2003 si vreau sa-i pun toba sport, dar nu am gasit nimic pt. acest model numai pt. cbr600r tot din 2003.Stie cineva daca e vreo diferenta intre aceste doua tobe.Toba e impreuna cu teava pana la galerie si vreau sa cumpar toba prin curier si nu stiu daca se potriveste. Daca stie cineva sigur astept parerea lui. Mersi Editat Aprilie 11, 2009 de koko_levy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koko_levy Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 Nimeni nu stie???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 cbr600r? poate cbr600rr care in nici un caz nu merge pe f4-ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate