Sari la conținut

koko_levy

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de koko_levy

  1. koko_levy

    Ture Moto

    Am in sfarsit un week-end liber pt. a face o tura demult dorrita cu motorul, ceea de transfagarasan. Traseul a fost Targu Mures-Sibiu-Balea lac-Barajul Vidraru-Curtea de Arges-Campulung-Rucar-Fundata-Bran-Brasov-Sighisoara-Targu Mures. Distanta 610 km. Prima zi a fost perfect din toate punctele de vedrere insa a doua zi de la Campulung pana la padurea Bogatii am prins ploaie.Din acest motiv nu am facut nici o poza si nici nu am putut admira frumusetea rara a acestei zone, mai ales zona localaitatii Fundata(cea mai inalta localitate din Romania daca stiu bine). Recomand tuturor traseul Campulung-Rucar-Fundata-Bran-Brasov pentru cei care iubesc muntele, daca prindeti vreme buna aveti la ce va uita.
  2. koko_levy

    Numai Poze

    dupa recorduri de km parcursi...in sfarsit si o poza! Scria nota de plata sau numara bacsisul?
  3. Sa-l stapanesti sanatos!!! Alegere buna!
  4. koko_levy

    Ture Moto

    Vreme buna, asfalt uscat, peisaj frumos si carnati de bere!!! Sper sa mai putem iesi anul asta!
  5. koko_levy

    Ture Moto

    Va prezint pe scurt tura mea pe doua roti: Ruta:Targu-Mures - Giurgiu - Russe - Varna - Burgas - Babaeski - Istanbul Perioada: 06.09.2009 - 14.09.2009 Km parcursi aproximativ 2300KM Vreme: ploi torentiale, ceata, vant puternic si un pic de soare Participanti:prietena si cu mine.(pana la Comarnic ne-a insotit si prietenul nostru Zsak)+masina de asistenta tehnica cu un alt prieten la volan Berci Am pornit in 06.09 cand s-a anuntat cod galben pt. toata tara, dar nu s-a putut amana din cauza concediului planificat pe perioada asta.Pana in Istanbul 90% vreme ploioasa.Acolo ne-a asteptat o inundatie care din fericire nu a afectat zona unde ne-am cazat pt. 3 zile.Multe locuri de vizitat in Istanbul, croaziera mica in Bosforus cu oprire pe partea Asiatica a orasului etc. etc.Oamenii sunt foarte prietenosi cu turisti, toata lumea vorbeste limba engleza.Dupa 3 zile petrecute in inima Turciei pornim spre Varna unde ne-am relaxat in continuare inca 3 zile intr-un hotel frumos cu garaj particular si pentru moto(in holul unui hotel de 4 stele).Aici am avut parte de vreme destul de buna apa marii avand 23grade, dar totusi am preferat mai mult piscina din incinta hotelului. Luni 14.09 am pornit spre casa si seara deja am ajuns in iubitul nostru Targu-Mures Si acum iata niste poze:
  6. koko_levy

    Ture Moto

    Chiar ca e super traseul, l-am facut acum cateva saptamani Tg-Mures-Bucin-Gheorgheni(mancat la Restaurantul Basa)-Liban-Zetea-Odorheiu Secuiesc-Praid-Sovata-Tg-Mures. Maine ma duc iarasi ca sa vad cum e intrunirea.
  7. koko_levy

    Ture Moto

    Tura mea de off road, mai soft ca prietenilor cu enduro, dar totusi
  8. Propuneti-mi un atelier de vulcanizare unde pot sa schimb cauciucurile. Ma duc cu rotiile demontate doar cauciucurile sa le schimbe. Mersi!
  9. koko_levy

    Ture Moto

    V-ati distrat nu gluma, dar sper ca joaca in apa s-a terminat la faza de pe poza!!
  10. Trebuie sa ne amintim ca Viteza poate face dezastre!!! Imi pare rau pt. el! Recuperare rapida si RIDE SAFE!!!
  11. In ce sens am ales cea mai proasta varianta? Am primit pareri destul de bune despre continental roadattack...dar se pare ca sunt pareri gresite!deja sunt luate deci fapta e consumata!
  12. Mersi pt. sfaturi!! Am achizitionat o pereche de CONTINENTAL ROADATTACK!
  13. Daca poate sa-mi spuna cineva o parere despre cauciucurile michelin pilot road!!!Ar merita sa cumpar o pereche pentru cbr sau nu prea se comporta bine pe motociclete de viteza. Daca a avut cineva de astea rog sa-si spuna parerea! Mersi Sau despre metzeler rennsport.
  14. Bine ai venit!!!La multi kilometri cu SV!!!
  15. Frumoasa ruta!Dar trebuia sa mergeti cu 2 motociclete si asa puteati sa luati mama!
  16. koko_levy

    Ture Moto

    A fost foarte frumos tura cu cei mai buni prieteni!!! Frumoasa tara Slovakia, merita descoperita...ca se poate si cu motociclete de viteza(nu numai Brasov si retur)
  17. Salut, Am un cbr 600f din 2003 si vreau sa-i pun toba sport, dar nu am gasit nimic pt. acest model numai pt. cbr600r tot din 2003.Stie cineva daca e vreo diferenta intre aceste doua tobe.Toba e impreuna cu teava pana la galerie si vreau sa cumpar toba prin curier si nu stiu daca se potriveste. Daca stie cineva sigur astept parerea lui. Mersi
  18. benzina de 98 bagat, toate consumabilele schimbate, temperatura 10-16 grade, sunetul motorului dupa mine e ok, stil de mers asa mai lejer max 200km/h foarte putin in rest 130km/h, scimbarea vitezei pe la 6000 de ture. Deci, poate sa fie ceva la supape injectoare sau altceva? Am facut iarasi plinul sa vad zilele astea daca tot atat manaca!Nu sunt obsedat de consum, mai tare mi-e de motor sa nu-l folosesc cu vreo defectiune care sa duca la probleme mai mari
  19. Spuneti-mi si mie care ii consumul normal aproximativ la cbr 600? Am facut 210km cu 17litri de benzina cu viteza pana la 200km/h pe portiune mica, in rest 120-130km/h si 90km in oras. Mie mi se pare un pic cam mult, dar as vrea sa stiu parerea a altor proprietari de cbr. In comparatie cu suzuki 600gsxf e diferenta, cu 17 litri faceam 300km. La motociclete se foloseste ceva lichid de racire special sau pot completa cu apa destilata sau antigel G12(recomandat pt. volkswagen, de culoare rosie)Trebuie completat cam 200ml.
  20. koko_levy

    Ture Moto

    Pe Zsak il imping eu din spate daca e nevoie
  21. Nici eu nu vad rostul de a mai incalzi uleiul inca odata inainte de schimb si normal ca curge mai greu la rece, dar sunt sigur ca a curs tot din ea pt. ca am lasat vreo 3 ore sa curga schimband pozitia motorului de pe cricul central pe cricul lateral.Asta pt. ca era duminica si am povestit intre timp cu un amic motociclist la o bere. Probabil pornea si fara sa scimb tot la ea, dar uleiul mirosea un pic a benzina si bujiile puteam sa le incalzesc la argaz sau sa imping motorul prin tot cartierul si sa ma fac da ras sau sa o pornesc cu acumlator de masina...dar eu cred ca un honda din 2003 nu mai trebuie tratat asa. In orice caz acest model are un filtru de aer 'mai rar ' intalnit si se poate gasi numai K&N care nu costa nici mai mult, nici mai putin de 90euro, dar macar se poate curata!!!
×
×
  • Creează nouă...