Alex4 Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 Imi doresc aceasta motocicleta de egoisti.Ce parere aveti de drifter-ul de la Vulcan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 27, 2003 Share Postat Decembrie 27, 2003 te-ai mai dat pe asa ceva sau doar iti place cum arata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2003 Share Postat Decembrie 27, 2003 nu arata rau,dar cind te gindesti ca este o copie dupa INDIAN eu mam dat cu unul ai senzatia ca este foarte greu cind te urci pe el dar este foarte comod dupa citiva km te obijnuiesti cu el la curbe are problema ca daca intri tare in curb si il inclini ating destul de reped scaritele dar na incetinesti din nainte si e ok parerea mea este o copie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Decembrie 27, 2003 Autor Share Postat Decembrie 27, 2003 Nu Bhairava nu m-am dat cu asa ceva.Doar imi place.Ma dau in schimb cu Vulcan classic de 400.(negru) nu cel despre care m-ai luat tu in biza.Pe ala o sa-l vezi cind se usuca pe afara.Deocamdata e dezmembrat.Si daca vrei la tirgul ala suna-ma si se aranjeaza.Eu nu fac mishto.Deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 k, ramine sa te sun. momentan ma delectez cu sporturi "de iarna" dar trebuie sa ne gindim si la ce facem cind se topeste zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate