foxdesert Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 salutare, sunt nou pe aici si apelez la voi in legatura cu achizitionarea unui Sportster 1200 c. il vand niste baieti de la o companie de leasing de prin ardeal la 6900 macaci europeni. Motoru' e trecut ca fiind din '97, cu vreo 23.000 km la bord si tunning-uri operate in timp. O sa revin cu alte detalii tehnice dupe ce aflu mai multe. in primul rand ma intereseaza daca pretul este justificat si la ce chicitze tehnice trebuie sa ma uit la motoruacesta. aviz proprietarilor si cunoscatorilor in materie. Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 daca e ala de la k&k ia-l si oricum daca nu e ala,la anul asta pretul e parfum(bineinteles daca motorul e in mintile lui) nici km nu sunt multi...uite-te si tu pe mobile.de sa vezi preturi nesimtite la harleyuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 salutare, sunt nou pe aici si apelez la voi in legatura cu achizitionarea unui Sportster 1200 c. il vand niste baieti de la o companie de leasing de prin ardeal la 6900 macaci europeni. Motoru' e trecut ca fiind din '97, cu vreo 23.000 km la bord si tunning-uri operate in timp. O sa revin cu alte detalii tehnice dupe ce aflu mai multe. in primul rand ma intereseaza daca pretul este justificat si la ce chicitze tehnice trebuie sa ma uit la motoruacesta. aviz proprietarilor si cunoscatorilor in materie. Multam fain! sa stii ca pt un 1200 nu-i scump deloc, numa sa fii atent la zgotote ciudate la viteza de croaziera 80 90 km/h in rest daca nu a fost macelarit motorul sau cadrul esti ok (vezi daca are ceva optiuni de performantza pe el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 daca e ala de la k&k ia-l si oricum daca nu e ala,la anul asta pretul e parfum(bineinteles daca motorul e in mintile lui) nici km nu sunt multi...uite-te si tu pe mobile.de sa vezi preturi nesimtite la harleyuri aferim,alex are perfecta dreptate,daca tu nu-l vrei,il vreau eu,numai spune-mi unde-l gasesc... multam si succese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 daca nu ma insel este chiar asta din linkul asta,este in carei.. /index.php?...harley+sporster la vinzari gasiti mai multe puse automat de pe http://www.bikeshop.ro .....totusi stau si ma gindesc nu vi se pare cam eftin sau dubios pt ro ,avind in vedere toate taxele ,inscrierea si restul... studiati bine seriile cadrului si motorului,daca sunteti interesati-----parerea mea.....cel putin in spania un sporster din acelasi an si cum arata asta nul iei fara cel putin peste 9000-10000 euroi sigur detalile la acel sporster din acel link de mai sus sunt acestea.... jovi@vikingmc.ro Telefon o744507001 va salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 e al baietilor din Viking,din cate stiu eu,ei aduc motoare ieftine... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 daca nu ma insel este chiar asta din linkul asta,este in carei.. /index.php?...harley+sporster la vinzari gasiti mai multe puse automat de pe http://www.bikeshop.ro .....totusi stau si ma gindesc nu vi se pare cam eftin sau dubios pt ro ,avind in vedere toate taxele ,inscrierea si restul... studiati bine seriile cadrului si motorului,daca sunteti interesati-----parerea mea.....cel putin in spania un sporster din acelasi an si cum arata asta nul iei fara cel putin peste 9000-10000 euroi sigur detalile la acel sporster din acel link de mai sus sunt acestea.... jovi@vikingmc.ro Telefon o744507001 va salut roby Cred ca e inscrisa pe leasing robi,si atunci se mai pot ocoli taxele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anton Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 In UK unu' nou nemodificat e in jur de 10.000 euro. 7000 pentru ala din poza pare rezonabil. Ia-l o tura la plimbare sa vezi cum merge/suna. Cere SA VEZI cartea de service sa vezi c-a fost facut la timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate