Blackrider Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 interesante,frumoase,futuriste motoare mai Koffa......but not my kind of girl... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 DA ,dar uite ce frumos visez eu......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Sunt frumoase.. dar prea futuriste.. parerea mea.. mie imi plac cele clasice... shi old-school. Blackrider ai gusturi rafinate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Nu arata rau motoarele postate dar la drumurile noastre iti fac bucile praf. Nu au suspensie. Asta am vazut si m-a intrigat. Se pare ca motivul pentru care nu au suspensie este odata ca ar fi mai complicat de manufacturat si doi au aderenta mai mare acolo la ei unde soselele-s ca lumea. Dar as prefera cu suspensie. Vad ca a ta are ceva suspensie. Cine a spus ca-s facute sa mergi sute de km pe zi ? Ma indoiesc ca e problema de simplitate in constructie, mai degraba de estetica. Si nici cu aderenta nu-i adevarat. Sunt motoare de show, atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Cine a spus ca-s facute sa mergi sute de km pe zi ? Ma indoiesc ca e problema de simplitate in constructie, mai degraba de estetica. Si nici cu aderenta nu-i adevarat. Sunt motoare de show, atat. E un reply mai vechi. Intre timp am mai invatat unele si altele. Dupa parerea mea are treba si cu aderenta dar e mai complicat. Are legatura si cu old-school si cu distanta parcursa zilnic sau nu, cu show-bike, cu veniturile fiecaruia, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Sa mai pun cateva poza aici.. ca nu le pot tine doar pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate