[kamikaze] Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 Shtitzi careva vreun site care sa ofere informatii despre Minsk? Eu tot ce am gasit au fost site-uri cu poze, shi detalii tehnice [gen cc, putere, etc.]...dar pe mine m-ar interesa ceva gen scheme, modificari...etc. Sau vreun site despre modificari performantza shi moduficari estetice...in general nu neaparat pt Minsk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 Si pe mine m-ar interesa dar nu am gasit, desi am batut netul in lung si in lat seri intregi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 ,Dec 28 2003, 05:06 PM] Shtitzi careva vreun site care sa ofere informatii despre Minsk? Eu tot ce am gasit au fost site-uri cu poze, shi detalii tehnice [gen cc, putere, etc.]...dar pe mine m-ar interesa ceva gen scheme, modificari...etc. Sau vreun site despre modificari performantza shi moduficari estetice...in general nu neaparat pt Minsk? http://www.google.com/search?hl=en&lr=&ie=...nsk+motorcycles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Decembrie 30, 2003 Autor Share Postat Decembrie 30, 2003 mai, am incercat dar imi da cam aceleasi rezultate care le-am gasit shi eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 Hai sa va invat o smecherie: cautati pe google imagini (langa WEB) si de acolo, mergeti pe link, dupa aia in bara unde scrie adresa, stergeti ultimul cuvant (pana la slash = / ) si dati enter... daca nu ati gasit ce vroiati, repetati faza cu stersul sau cu linkul. Bafta! Link: http://home.nestor.minsk.by/fsunews/russia/... sper sa gasiti ce aveti nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate