Sari la conținut

Moto versus taxi in Constanta


Taurasu
 Share

Postări Recomandate

am auzit si eu de la un prieten de accident si vad ca informatiile nu prea exista...

tot ce stiu e ca motociclistul are o mana rupta, si ca a fost vina soferului, asteptam detalii de la cine stie mai multe, si sa speram ca nu e prea grav...

insanatosire grabnica pilotului!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da,vina clar a taximetristului.Am ajuns dupa ce pilotul fusese luat de salvare.Din ce spunea pasagerul ar fi avut mana stanga rupta.Treaba a stat cam asa...taximetristul venea pe mihai viteazu dinspre mamaia,si imediat dupa trecerea de pietoni de la tomis din statia de autobuze,a intors,moment in care motocicleta(un Kawasaki ER-5 gri) a intrat direct in taxi.Motorul venea dinspre Fantasio.Au avut mare noroc ca au scapat;norocul a fost ca roata fata de la motor s-a infipt exact in spatiul liber dintre roata dreapta fata a masinii si portiera.Era infipta mai mult de o treime din ea.Pasagerul zicea ca a sarit pe capota masinii si apoi jos(a scapat fara nimic),iar riderul a intrat cu mana stanga in oglinda taxiului,pe care a si rupt-o,deci de aici probabil posibila fractura.

Oricum nu pot sa inteleg cat de tembel poti sa fii sa intorci asa in fata motociclistului,masina sau orice altceva.Sunt destul de convins ca nu s-a uitat deloc.Casca aveau amandoi,erau pe jos langa masina,dar cred ca asta era tot echipamentul :wink:

Tot ce am putut sa fac a fost sa ii ajut pe politisti sa scoata motorul din masina si s-o parchez,plus cateva sfaturi date pasagerului in legatura cu declaratiile la politie,care imi parea a fi minor.Haios era ca nu stiau cum se misca un motor :wink: Din ce am vazut,furca era indoita,cate ceva spart,cam astea erau pagubele.

Stie careva pana la urma ce a patit pilotul?

Ce trebuie invatat din toata povestea asta este sa fiti cu 1000 de ochi cand treceti pe langa statiile de taxi,sau orice taximetrist aflat in trafic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motociclistul este prieten cu mine am vorbit cu el ieri are mana rupta destul de rau in 2 locuri marti sau miercuri se va opera : Avea casca pe cap si el si pasagerul in schimb nu avea alt echipament ! Taximetristul a fost de vina a vrut sa intoarca ... si a ramas pe mijlocul strazii ... iar impactul nu a putut fi ocolit

Cat despre motocicleta : toata partea din fata ... este praf ... !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...