asdfghjk Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 viteza 120-160 opriri numai la peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 viteza 120-160 opriri numai la peco. Eu as merge. Cateva intrebari si sugestii, in masura in care este posibil: 1. De ce fara opriri (o poza, un biscuite...)? 2.N-am nimic cu viteza in sine, dar in general caut sa nu trec de limita celor 50km peste, ca de, e permisul in joc. 3.Un traseu foarte dragut spre sud si fara camere fixe / politie prea multa ar fi Buc -Oltenita - Giurgiu. Avand in vedere ca nu am mai fost inspre Veliko, mi-ar face chiar placere sa fac un astfel de traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 viteza 120-160 opriri numai la peco. inseamna ca oprim o data , ne asteapta cineva , cum ramine cu localitatile , tot 120 160? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 nu exagerati, adica sa n-o frecam si sa oprim la fiecare 50 km sau sa mergem cu 90 sa cadem de pe motor ca ne-a luat somnul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Ok, deci cum ramane, incotro, la ce ora se pleaca? Sau tre sa ne strangem mai multi daca e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 e nor dar eu as iesi pe la 10, daca vrea cineva sa mearga postati aici, eu plec acum ma intorc la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Atentie fratilor ca ploua, si va ploua si in urmatoarele zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Hai c-a fost ok in a doua parte a zilei. Am plecat doua motoare si un pasager pe la 17 si am facut bucla Oltenita - Giurgiu. Foarte misto drumul, cu exceptia catorva cratere pe Buc - Giurgiu. Am vizitat porturile si ne-am mai oprit pentru o pizza undeva la o terasa in centrul Giurgiului (recomand locul ptr mancarea buna si chelneritele foarte amabile ) / N-am mai postat aici ca pana pe la 15 nu stiam nimic de plecare. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate