robog Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 (editat) prinderea basculei e cea originala, probabil ca nu mai shtii cum arata un nipru, am modificat doar bascula shi prinderile superioare ale telecoapelor, de la cadru in spate. pe tine te-a derutat faptul ca telescoapele "par" la locul lor, dar de fapt sunt duse mai in spate exact cu cat am lungit bascula. nu prea tzi-ai facut temele, dar te-ai repezit sa ma pui la punct ! pentru asta dai o bere la prima intrunire la care nu vedem numai bine, cosmin aka kerosen! Bai nene, explica-te cum dreaq aduci bascula langa motor fara sa modifici pozotia motorului sau a basculei nu inteleg si gata! cu berea ramane valabil Editat Februarie 1, 2006 de robog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 pai nu trebuie sa o duci niciunde, ca asha cum e originala e numai bine. voi aproape totzi modificatzi cadrul in dreptul cutiei de viteze, exact unde nu trebuie.vezi la ce distantza de cutia de axa pe care basculeaza bascula? din cate imi amintesc e cam la 10 cm, eu m-am incadrat in distantza asta cu a doua cruce cardanica. nu-i nici o filosofie! daca tot nu pricepi, o sa caut o poza cu bascula shi cardanul. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 pai nu trebuie sa o duci niciunde, ca asha cum e originala e numai bine. voi aproape totzi modificatzi cadrul in dreptul cutiei de viteze, exact unde nu trebuie.vezi la ce distantza de cutia de axa pe care basculeaza bascula? din cate imi amintesc e cam la 10 cm, eu m-am incadrat in distantza asta cu a doua cruce cardanica. nu-i nici o filosofie! daca tot nu pricepi, o sa caut o poza cu bascula shi cardanul. numai bine! o poza cu modificarile facute la cardan ar fi foarte bine venita.....o astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 pai nu trebuie sa o duci niciunde, ca asha cum e originala e numai bine. voi aproape totzi modificatzi cadrul in dreptul cutiei de viteze, exact unde nu trebuie.vezi la ce distantza de cutia de axa pe care basculeaza bascula? din cate imi amintesc e cam la 10 cm, eu m-am incadrat in distantza asta cu a doua cruce cardanica. nu-i nici o filosofie! daca tot nu pricepi, o sa caut o poza cu bascula shi cardanul. numai bine! cate bordeie atatea obiceie discutia e fara sens pe subiectul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 cate bordeie atatea obiceie discutia e fara sens pe subiectul asta... HAHAHAH!!! Orice se pote face ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 nu crezi ma cristofer ca spatele ala ii cam sus? fa ma ceva cu el si lasa-l mai jos ca asa arata ca curu cu toate ca e tot de vulcan pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Aprilie 8, 2006 Autor Share Postat Aprilie 8, 2006 nu crezi ma cristofer ca spatele ala ii cam sus? fa ma ceva cu el si lasa-l mai jos ca asa arata ca curu cu toate ca e tot de vulcan pe el mai ciciocule, l-am lasat deja mai jos numai ca astea-s pozele vechi. mai e putin si-l vezi gata....sa cum trebuie tu ti-ai pus electromotorul sus? cand te aud cu el la mine la poarta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 (editat) mai ciciocule, l-am lasat deja mai jos numai ca astea-s pozele vechi. mai e putin si-l vezi gata....sa cum trebuie tu ti-ai pus electromotorul sus? cand te aud cu el la mine la poarta? azi i;l pun ca ieri o fost vremea f naspa. mai treci si tu pe la mine ma ca io tto am ami trecut misca-ti hoitul pe la mine ma dupa ce iesi de la lucru Editat Aprilie 8, 2006 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 poze poze cu modificari pt roata lata pls pls pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 poze poze cu modificari pt roata lata pls pls pls da da da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Iarna asta am schimbat crucile pe cardan. In spate a ramas unu original, iar in fata am pus o cruce de la directia unui tractor. Mare si masiv + poti sa gasesti oriunde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate