titi_rulment Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 am o moto sport-turing.urmeaza sa o aerografiez.si doream sa vopsesc spitele si sa cromez restul. a incercat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 ce fel de spite ai? clasice sau jenti turnate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 30, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2006 jenti turnate. se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 nope, se cromeaza in baie, n-ai cum sa pui doar marginile jentilor! dar ai putea sa le lustruiesti bine pana ajung oglinda si le dai cu un strat de lac ca sa nu oxideze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 am o moto sport-turing.urmeaza sa o aerografiez.si doream sa vopsesc spitele si sa cromez restul. a incercat cineva? sal ! gentile de care vb tu sint din aliaj, deci nu pot fii cromate (sau iti trebuie vreo baie speciala). le poti lustrui si apoi vopsii, in ce priveste partea lustruita aia nu o poti vopsi, pentru ca asa cum stim cu totii. pentru a vopsi o suprafata aceasta trebuie sa fie aspra! cu alte cuvinte nu merge lucioasa si in acelasi timp "lacuita". in germania manopera pt a lustrui 2 genti este de 200-250 ? (exista firme specializate) si daca le ingrijesti bine te tine luciul 3-4 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 30, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2006 merci mult.m-am convins.nu are rost. ajunge sa mi-o aerografieze kerosen asta e dau o bere ca mi-ati scos piticii de pe creier salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 da cu un sprei de crom nu merge?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 HAHAHAHAHA Cred ca glumesti am dat o carca de bani pe moto si acum sa cromez jantele cu spray??? cred totusi ca e o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate